Gin - En kärlekshistoria! (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (57.4 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-11-27
Förlag
Stevali
ISBN
9789188397645
Gin - En kärlekshistoria! (e-bok)

Gin - En kärlekshistoria! (e-bok)

E-bok (PDF), Svenska, 2020-11-27
119
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Intresset för gin svallar allt livligare. Här presenterar regerande svenska mästaren i gin och tonic andra utgåvan av sin fylliga bok om gin, sprudlande av givna och udda fakta om gin, mängder av recept och tips. En bok för alla ginälskare.

Boken omfattar en gedigen genomgång av ginens historia, från gamla greker via 30-åriga kriget, ett försupet London till förbudstiden och sedan till våra dagars uppsving för denna klassiska bas för goda drinkar. Örjan Westerlund har en språklig stil som är mycket lättläst och underhållande, men ändå behåller en röd tråd mättad av fakta och kuriositeter. Känslan för läsaren är inte olik att sitta med på en provning. Och om än boken lockar till sträckläsning genom historiken, så är den nog ändå bäst i en skön soffa, med paus för varje god drink! Här är mina favoriter bland gindrinkar, skrönor och historik. Och nog är gin och tonic som kärlek? Fungerar alltid! skrattar författaren.

Örjan Westerlund vann 2019 Schweppes tävling som svensk mästare i Gin & Tonic. Han har skrivit 48 böcker om whisky, öl och akvavit och är väletablerad som provningsledare för gin, whisky och öl. Hans böcker finns utgivna på 10 språk i 23 länder i över en halv miljon exemplar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Örjan Westerlund