Ciderboken : tillverka cider hemma (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
139
Utgivningsdatum
2021-08-17
Förlag
Stevali
Medarbetare
Vasilis, Magnus (foto) / Eronson, Emma (foto)
Dimensioner
247 x 176 x 15 mm
Vikt
530 g
SAB
Qcaf
ISBN
9789188397690
Ciderboken : tillverka cider hemma (inbunden)

Ciderboken : tillverka cider hemma

Inbunden Svenska, 2021-08-17
216
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Nu är den äntligen här! Den andra och uppdaterade upplagan av Ciderboken tillverka cider hemma. Den första utgåvan tog år 2020 pris som världens bästa specialdryckes bok på World Gourmand Cookbook Awards. Nu har vi va lt att lägga till ytterligare 16 sidor där det tillkommit saker som att kolsyresätta cider, lära sig prova cider, lite om svenska ciderproducenter samt hur du tävlar i cider.

Likt första utgåvan finner du instruktioner hur du enkelt kan tillverka cider hemma i ditt eget kök eller ute i trädgården och samtidigt ta vara på dina äpplen. Men du behöver inte ha egna äppelträd för att göra cider. Det går även bra att köpa färdig must från många av musterierna i Sverige och en lista på dessa hittar du givetvis i boken. Dessutom har vi plockat med ett gäng recept på bland annat cyser, torrhumlad cider, iscider och graf för att väcka inspiration och sätta igång den kreativa ådran.

Lycka till, cidermakare!

Om författarna

Peter M. Eronson är bosatt i Göteborg och Ambjörnarp. Han har varit aktiv hembryggare sedan 2007 och bryggt över 300 brygder hemma i sitt eget kök. Han har skrivit 15 böcker om öl och hembryggning. Bland annat Öl bryggar boken brygg ditt öl hemma, Klona öl och Beer, Brewing & Bastards Herman Hednings brutalkompletta seriebibel om öl (med Jonas Darnell). Han är även certifierad öldomare. Tillsammans har hans böcker sålt över 100 000 exemplar. Läs mer om hem bryggning och öl på hans hemsida www.eronson.com

Magnus Vasilis är bosatt i Göteborg och har jobbat som bryggare. Han har gått bryggteknisk utbildning i Ludvika och är också certifierad öldomare. Under hans 12 år långa karriär som bryggare har han tagit över 20 medaljer i diverse hem bryggartävlingar inom öl. Han har även skrivit de prisbelönta böckerna Brygga stiltypisk öl och Mjödboken tillsammans med Peter M. Eronson.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ciderboken : tillverka cider hemma
  2. +
  3. Ciderrevolution! : Din diy-guide till cider & pét-nat

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ciderrevolution! : Din diy-guide till cider & p... av Mikael Nypelius, Karl Sjöström (inbunden).

Köp båda 2 för 444 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna