Från Biskopsgården till Stureplan - 16 framgångstips för att leda dig själv och andra (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Soderpalm
Antal sidor
182
Utgivningsdatum
2020-11-27
Förlag
Soderpalm Publishing
SAB
Qbab
ISBN
9789188403070
Från Biskopsgården till Stureplan - 16 framgångstips för att leda dig själv och andra (kartonnage)

Från Biskopsgården till Stureplan - 16 framgångstips för att leda dig själv och andra

Kartonnage,  Svenska, 2020-11-27
200
  • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"Vi kommer alltid vara loosers" är början på Pelle Johansson livsresa från barndomen som arbetarbarn, asfalten i Biskopsgården, en pappa som parkbänks-alkoholist, en 17 årig mamma och känslan att vara värdelös.

Vid 30 års ålder bestämde han sig för att bli miljonär före 45, göra karriär och skapa sitt drömliv där den starkaste drivkraften; Frihet, kunde levas fullt ut.

Vill du också göra karriär och leva ditt liv fullt ut? Kommer du från ett område eller en familj där dina tankar om dig själv gör att du känner dig underlägsen? Då kommer du få hjälp och guidning att ta rätt beslut.

Boken aär också för dig som kommit en bit på vägen men inte riktigt vågar. Du får inspiration, motivation och hjälp att se möjligheter. Så att du kan styra dina tankar.

Boken ger dig också nya ideer om hur du kan leda medarbetare. Och hur du kan tänka kring försäljning och marknadsföring. Du hittar 16 exempel hur man kan leda bolag till framgång och hålla dem framgångsrika.

Titeln inspirerar och visar att det faktiskt går att ta sig från Biskopsgården till Stureplan. Möjligheterna finns här framför dig. Där du bor.

Kan Pelle ta sig från Biskopsgården så kan du också.

Pelle Johansson är företagsledare, delägare och investerare i många företag, både svenska och utländska. Pelle symboliserar uttrycket "maskrosbarn" som genom sina handlingar visar att även den som inte har föräldrar med pengar, utbildning eller rätt kontaktnät kan vara framgångsrik med att leda stora och mindre organisationer. Både i Sverige och utomlands. Han har dessutom tagit bolag till Nasdaq/OMX.

Idag arbetar Pelle som koncernchef i Hagabadet Holding och vice VD i Izonen AB. Pelles största egenskap är att göra så kallade turnarounds, dvs få olönsamma bolag att bli lönsamma på en kort period.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Från Biskopsgården till Stureplan - 16 framgångstips för att leda dig själv och andra
  2. +
  3. Förändringshjulet : Från tanke till resultat

De som köpt den här boken har ofta också köpt Förändringshjulet : Från tanke till resultat av Helena Post Mårtensson (inbunden).

Köp båda 2 för 569 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Pelle Johansson