Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Dahlrotnovellerna (del 8)
Utgivningsdatum
2017-05-25
Förlag
Danje Förlag
ISBN
9789188417398

Bobo är här! E-bok

(2 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2017-05-25
19
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Faktum var att blotta tanken på en hundvalp gjort min själ alldeles skvalpig av känslor, och efter en dryg vecka i det tillståndet fanns ingenting hårt eller kallt inom mig. Hela jag var en öppen kram och Lola smet in och nafsade tag i mitt hjärta innan jag ens hann fatta vad som hänt.
"Du kan inte ta den hunden", sa Bobo med något som liknade sorg i rösten, "den kommer bli stor som en häst."

Valpen Lola blir snabbt tillvarons medelpunkt och Bobo bjuder allt oftare in sig själv till det nya huset. Ständigt med hälsningsfrasen Bobo är här! och en aldrig sinande svada. Bobo har något att säga om det mesta. Och han sprudlar över av åsikter och idéer om hur saker och ting ska vara: idéer som kan förgylla vilken torsdag som helst, men också få oanade konsekvenser ...

Bobo är här! - den åttonde delen i serien #dahlrotnovellerna - är en novell fylld med överraskningar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bobo är här!. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Hundens bästa vän
    Jimmy Berestål, 9 juni 2017

    Andra novellen (på lika många dagar) signerad Mårten Dahlrot, som jag får äran att läsa. Igår läste jag "Ormen", och gav den högsta betyg. Ett stycke bisarr briljans blandat med en svart humor när den slår som hårdast i magtrakten.

    Så, hur var då "Bobo är här!"? Även om gårdagens novell om Lektor B och hans något prekära situation fortfarande är ohotad etta, hamnar den här inte många snäpp under. Åter igen briljant, både i språk, tempo, dialog och humor (fortfarande svart, stundtals ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mårten Dahlrot