Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
233
Utgivningsdatum
2016-08-30
Upplaga
1
Förlag
Bladh by Bladh
Medarbetare
Bergmark, Victoria (form)
Dimensioner
215 x 142 x 20 mm
Vikt
380 g
SAB
Lz Bråding, Sanna
ISBN
9789188429018
För mycket av allt (inbunden)

För mycket av allt

(11 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden Svenska, 2016-08-30
223
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Under Sanna Brådings framgångsrika och mycket aktiva yta finns en känslighet som har lett henne in på destruktiva flyktvägar i livet. Hon har kämpat mot anorexi, bulimi och olika missbruk i långa perioder. 2008 dömdes Sanna till fängelse för narkotikabrott och i och med det tog hennes liv en ny riktning. Från att ha nått botten har hon lyckats vända sina smärtsamma erfarenheter till något konstruktivt som hon nu bygger vidare på. Sanna Bråding är idag en insiktsfull person som är väl värd att lyssna noga på och den här självbiografin kommer att vara till stor hjälp för många med liknande läggning och erfarenheter.

Genom att dela med sig av sina egna erfarenheter vill hon ge stöd och mod till andra. Dels genom att visa på att det faktiskt inte behöver vara hopplöst hur mörkt det än verkar, dels genom att sprida insikten om att det faktiskt finns andra människor som kan nå och hjälpa en. Under 2016 håller Sanna föreläsningar om sina lärdomar under rubriken Från Tre kronor till fängelset där hon rakt och ärligt berättar om de slutsatser hon själv dragit av det hon gått igenom. Hon utelämnar ingen smärta och censurerar eller förskönar ingenting - vilket även kommer att bli en av bokens viktigaste framgångsfaktorer. Under 2017 planeras en föreställning som bygger vidare på föreläsningen.

Livet blir sällan som man tänkt sig. Det blir oftast bättre. Men det är du själv som måste se till att göra det bra. Vissa saker kommer alltid att finnas med oss genom livet. Jag är född med en känslighet och den kommer jag alltid bära med mig. Jag måste bara lära mig hantera den.

OM FÖRFATTAREN

Sanna Bråding är en välkänd radioprofil, programledare och skådespelerska med en ovanligt snabb och framgångsrik karriär. Hon började som barnskådespelare i Tre Kronor och sedan följde till exempel ICA-reklamfilmer, Skeppsholmen och huvudrollen i Lukas Moodyssons film Ett hål i mitt hjärta. Hon varit programledare för Grammisgalan (2007) och ett antal populära radioprogram som Sommartoppen, Vakna! Med The Voice, Mix Megapol, P3 Star, P3 Osignat och nu senast Pira/Bråding i P3. Den här självbiografin är Sanna Brådings första bok.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. För mycket av allt
 2. +
 3. Ängeln på Malmskillnadsgatan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ängeln på Malmskillnadsgatan av Elise Lindqvist, Antima Linjer (pocket).

Köp båda 2 för 271 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av För mycket av allt. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Suverän !
  Liseli , 21 juli 2017

  Jag läste boken på en dag, jag fullkomligt fastnade! Den var gripande och väldigt spännande! Jag la direkt en bild på sociala medier och rekommenderade den!

 2. En bok från hjärtat
  Sandra Wettergren (Arvika), 30 januari 2017

  Ärlig och rak. Helt fantastisk. Tar upp ämnen som borde diskuteras mer. Kände mig träffad och påverkad. Helt fantastisk. Läs den. Bara gör det!

 3. För mycket av allt
  Emma , 27 september 2016

  "Jag har läst Sannas bok men mycket förväntningar och förhoppning att de ska besvaras och det har de, mer än förväntat. När jag läser en bok går jag oftast in med för stora förväntningar om att de ska revolutionerande bra och oftast är boken inte så jag förväntat mig och jag har slutat läsa. Sannas bok är spännande och språket är väldigt lätt att förstå och väldigt detaljerat, vilket är super! Kapitlen är (enligt mig) ganska långa men det gör inget då de är så spännande och när boken är en bl... Läs hela recensionen

 4. För mycket av allt
  Fedra, 21 september 2016

  Sanna Bråding har en stark lust att berätta sin historia som hon menar på minner om många andras. Det är bra. Tyvärr beskriver hon sig själv som om hon är en oerhört ovanlig person med en extrem ambitionsnivå och prestationsförmåga. Hon nästan skryter ibland om det, åtminstone så koketterar hon. Det är ändå lite intressant att höra hennes berättelse eftersom hon var en offentlig person. Den här boken läser man givetvis inte för språkets skull.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Sanna Bråding

 • Veganboken : recept, fakta & inspiration

  Sanna Bråding

  "Först och främst: Det här är den finaste bok jag har sett. Pastellfärger, regnbågar och glada bilder. Recepten, som är helt vegenska, är enkla att följa och sidorna är översiktliga." Mariestads-Tidningen Med mottot »eat the rainbow« led...