Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Serien om Emma (del 4)
Utgivningsdatum
2017-09-26
Förlag
Bladh by Bladh
ISBN
9789188429544
Sånger i skymningen (e-bok)

Sånger i skymningen (e-bok)

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2017-09-26
89
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Med en total upplaga på snart 100 000 ex har Camilla Davidssons intelligenta feelgood vunnit läsarnas hjärtan. Nu är fjärde delen här!

Två år efter den livsförändrande pilgrimsvandringen till Santiago de Compostela har Emma lyckats bryta sig ur ekorrhjulet och lagt det mesta av sitt emellanåt destruktiva beteende bakom sig. När vi möter henne i Sånger i skymningen har hon just lämnat Fårö efter en sommars arbete på Solgården. Att driva ett pensionat var långt jobbigare än hon väntat sig och hon bestämmer sig för att återigen pilgrimsvandra i Spanien, dels för att få en smula lugn och ro, men även för att få rätsida på tankarna kring Olle, den tjugo år äldre läkaren hon är kär i. De har spenderat sommaren ihop, men undvikit det viktigaste samtalsämnet av alla - frågan om barn.

Pilgrimsvandringen blir inte alls som Emma föreställt sig och en dag får hon ett oväntat samtal hemifrån. Hennes mamma har fått en stroke och ligger på sjukhus med svåra men. Emma lämnar motvilligt Spanien med huvudet fyllt av frågor. Får man vara arg på en svårt sjuk förälder? Kommer mamman att dö? Kommer hon att sörja eller bli lättad i så fall? Deras relation har varit allt annat än enkel och de har inte setts på närmare två år. Inte minst undrar hon hur det ska bli med Olle - ska de lyckas hitta en framkomlig väg i barnfrågan, eller har de nått vägs ände?

Sånger i skymningen är den fjärde fristående delen om den unga storstadskvinnan Emma och hennes sökande efter kärlek, lycka och meningen med livet. Det är enbok om sorg, skuld, förlåtelse och revidering av minnen, men även om barnlängtan, att våga ge sig hän och att vara sårbar. Boken är inspirerad av Camilla Davidssons erfarenheter hur det är att förlora en förälder som man har en komplex relation till och svårigheterna i att bilda familj med någon som redan har barn.

OM FÖRFATTAREN
Camilla Davidsson, 1969, gjorde sin författardebut i augusti 2014 med Under Vintergatans alla stjärnor. I hennes tidigare yrkesliv arbetade hon med marknadsföring på en rad internationella företag. Mellan 2008 och 2016 drev hon ett Bed & Breakfast och vandrarhem på Fårö, men numera satsar hon helhjärtat på författarskapet. Sedan hösten 2012 bor hon med man och tvillingdöttrar i skidorten Åre i Jämtland, efter mer än tjugo år i Stockholm.

FYRA BÖCKER OM EMMA

Under Vintergatans alla stjärnor

Pensionatet vid världens ände

Änglarna dansar i gryningen

Sånger i skymningen
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sånger i skymningen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 3,5 av 5.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 16 oktober 2018

  Sånger i skymningen är den fjärde boken om Emma. Dom tre tidigare böckerna är Under vintergatans stjärnor, Pensionatet vid världens ände, och Änglarna dansar i gryningen. Länkarna går till mina recensioner av böckerna.

  Jag har tyckt mycket om dom tre tidigare böckerna, och jag tyckte lika bra om den här fjärde boken.

  Böckerna kan läsas fristående. Men jag tycker nog ändå att man ska läsa serien ifrån början, för att få störst behållning av dom.

  Jag vet inte om Cam... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Camilla Davidsson