Nystart i livet med ayurveda (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
271
Utgivningsdatum
2018-08-09
Upplaga
1
Förlag
Bladh by Bladh
Medarbetare
Sunnebo, Jessica (form) / Ahlström, Anna-Lena (foto) / Larsson, Amanda (foto)
Dimensioner
240 x 180 x 20 mm
Vikt
782 g
SAB
Vml
ISBN
9789188429735

Nystart i livet med ayurveda

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2018-08-09
214
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  95
Visa alla 1 format & utgåvor
Längtar du efter ett liv som känns lätt, meningsfullt och härligt? Där stress och prestationshets inte tynger? Där magen mår gott, aptiten är god och sömnen likaså? Där du oftast känner dig stark, frisk,harmonisk och glad?

Unna dig en nystart med de kärleksfulla hälsolärorna ayurveda och yoga!

I boken guidar ayurvedas kloka helhetssyn och yogans kraftfulla tekniker dig till ett liv i balans, ett skönare, mer tillfredsställande och lyckligt liv. Du stärks i din tro på dig själv och på livet, för att kunna leva med mindre trötthet, oro och frustration.

Boken innehåller ett doshatest och råd om rätt kost, yogarörelser, andningsövningar och livsstil för din dominerande dosha och för eventuella obalanser. Börja med den del av livet som skaver mest. Ta ett steg i taget i din nystart, och lita på att du kommer fram.

Fyra steg till ett nytt liv handlar om förändringens faser enligt ayurveda, och hur du gör en nystart som håller i sig.

I Hur allt hänger ihop får du insikt i den kloka logiken bakom ayurveda, så att du själv kan hitta och behålla din unika balans för perfekt hälsa.

Hjärtat har alltid rätt handlar om vikten av att följa sitt hjärta, hur du skyddar dig från stress och sömnbrist.

Din mat medicin eller slagg? handlar om ayurvedas kärna, matsmältningen, om den bästa kosten för dig, om matsmältningselden agni och hur du undviker att skapa slaggprodukter när du äter.

Rasayana, läran om föryngring handlar om ayurvedas kunskaper om örter, kost och vanor som gör att vi håller oss unga och vitala i kropp och sinne.

Var dag en ny möjlighet ger tips till dig som vill smyga igång nystarten: sköna morgonrutiner, stärkande yoga och meditation, och ayurvedas örter och handlingar för föryngring.

Om författaren

Tia Jumbe är ayurvedisk hälsorådgivare, yoga- och meditationslärare, och passionerat dedikerad att sprida dessa läror. Hon driver den välbesökta bloggen Ayurvediskt. Nystart i livet med ayurveda är Tias sjätte bok, bland tidigare titlar finns Boosta hud & hår med naturens näringsbomber, Detox Lifestyle och Yoga & Jogga.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Nystart i livet med ayurveda
 2. +
 3. Kniv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kniv av Salman Rushdie (inbunden).

Köp båda 2 för 453 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Nystart i livet med ayurveda. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. fantastisk!!
  Åse , 13 september 2019

  Lättläst, välskriven och så bra!
  Innehållet är en fantastisk vägledning till ett bättre, hälsosammare och tänkvärt liv.
  En bra guide för att kunna njuta och kunna ge. Läran till att vara medveten och uppskatta sig själv.
  Inte minst bli medveten om kosten och hur den påverkar oss.

 2. Intressant
  Kaffeläsaren, 9 oktober 2018

  Här får du lära dig ayurvediska metoder för att bromsa åldrandet, veta vilken typ av yoga som passar bäst för din dosha. Du får veta varför det är viktigt att följa sitt hjärta.....
  🐴
  Nystart i livet med ayur-veda är en väldigt innehållsrik och informativ bok. Den är proppfull med information om ayur-veda. Att författaren brinner för detta ämne märks tydligt i boken. Hennes entusiasm smittar i boken. Men för en annan som är helt grön på detta område, är det en ganska mastig bo... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Tia Jumbe