Låt bönor förändra ditt liv ? kokboken (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (19.7 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-03-27
Förlag
Bladh by Bladh
ISBN
9789188429810
Låt bönor förändra ditt liv ? kokboken (e-bok)

Låt bönor förändra ditt liv ? kokboken E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (PDF),  Svenska, 2018-03-27
95
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Efter succén Låt bönor förändra ditt liv kommer nu uppföljaren i form av en kokbok. Det sägs att det nu släpps en studie i timmen om tarmfloran och hur en bra sådan kan påverka både kropp och psyke till det bättre. I den här vackra kokboken får du lära dig hur du bygger en god tarmflora med hjälp av recept som innehåller resistent stärkelse och probiotika vilka är själva grunden för en god hälsa och vikt.

Patrik Olsson är inspirationsgivaren och den som drog igång detta med bönor på allvar. Han och hans flickvän har gjort unika tester på sig själva för att se vad kroppen mår bäst av.
Lars-Erik Litsfeldt har ett drygt dussin böcker bakom sig och är snart utgiven på sex språk. Han är välkänd inom LCHF-kretsar och har bland annat som ende skandinaviske bidragsgivare nyligen skrivit ett kapitel till den internationella antologin Diabetes Unpacked.
Birgitta Höglund har arbetat som kock i 18 år och är en mycket omtyckt kokboksförfattare. Birgitta var skeptisk till att använda bönor i matlagningen på grund av dess innehåll av kolhydrater. Som tur var provade hon dock så smått och tappade på kort tid fem kilo i vikt och slapp flera klimakteriebesvär. Hon är idag istället en varm anhängare av bönor vilket skiner igenom i de inspirerade recept hon skapat särskilt för denna bok.
Recepten har tagits fram för att visa att även traditionella högkolhydraträtter som bröd, smoothies och energibars kan omvandlas till riktigt hälsosamma och sockerfria alternativ med hjälp av bönor, kikärtor och linser. Många av recepten i boken är sprungna ur grönsakslandet.

Boken platsar lika bra i köket som på soffbordet, mycket tack vare de genomarbetade och vackra matfotona tagna av Veronica Kindblad.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Låt bönor förändra ditt liv ? kokboken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. APP
    eralera, 13 december 2021

    dito appen måste bli betydligt bättre innan jag köper en e-bok från bokus. I dag är den svårhanterlig. i bläddring och sök

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna