Kärleken till en kör : Körsång, hälsa och harmoni (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
152
Utgivningsdatum
2018-11-15
Förlag
Votum & Gullers Förlag
Medarbetare
Kollberg, Per (form) / Flyman, Hans (foto)
Dimensioner
248 x 195 x 20 mm
Vikt
752 g
SAB
Ijp
ISBN
9789188435651
Kärleken till en kör : Körsång, hälsa och harmoni (inbunden)

Kärleken till en kör : Körsång, hälsa och harmoni

Inbunden Svenska, 2018-11-15
229
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Glädje, gemenskap och glöd

Åtminstone 500 000 svenskar runt om i landet sjunger i kör. Vad är kraften bakom denna enorma folkrörelse? Här får du möta engagerade människor bakom statistiken. Personliga berättelser som belyser körsångsfenomenet från många olika perspektiv varvas med intressanta fakta och reflektioner. Körsångare, körledare och körcoacher. Forskare och kompositörer.

Alla vittnar om glädjen och gemenskapen och det unika med just körsång. Körsång ger glädje och energi, men vad händer egentligen i kroppen när vi låter våra röster blandas till harmonier? Vad säger forskarna om de senaste rönen kring kör och hälsa? Hur är det att vara korist i Göteborgsoperan? Eller att vara ett gäng tenorer i kyrkokören? Körsång som ett friskispass hur fungerar det? Vilka förmågor borde den ultimata körledaren ha? Hur går det till att skriva musik för en kör? Boken bjuder på igenkännande leenden, sprider spännande kunskap och ger inspiration till fortsatt sångglädje. Välkommen in i körens klappande hjärta!

Emmalena och Hans Flyman bor i Karlstad och 2017 gav de ut boken Kärleken till en ö och vägarna dit på Votum Förlag. Nu har de tagit sig an ett annat ämne som ligger dem varmt om hjärtat nämligen körsång.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kärleken till en kör : Körsång, hälsa och harmoni
  2. +
  3. Körkonst : om sång, körarbete och kommunikation

De som köpt den här boken har ofta också köpt Körkonst : om sång, körarbete och kommunikation av Tone Bianca Dahl (häftad).

Köp båda 2 för 468 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Kärleken till en ö : och vägarna dit

    Emmalena Flyman, Hans Flyman

    Havet. Vinden. Bergen. Det här är en kärlekshistoria. Det speciella med just den här kärlekshistorien är att den handlar om kärleken till en ö. Men som de flesta kärlekar som varat ett tag är den inte längre blind. På en liten ö kommer allt närmar...