Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
295
Utgivningsdatum
2020-12-02
Förlag
Bokförlaget Langenskiöld
Medarbetare
Starby, Catharina (red.) / Åkesson, Bengt (red.) / Lyth, Annika (form) / Hammar, Jenny (foto)
Dimensioner
240 x 163 x 24 mm
Vikt
680 g
SAB
Ohafe,Oabkbc
ISBN
9789188439680
Välj din ålder : en bok för alla jämna och ojämna födelsedagar (inbunden)

Välj din ålder : en bok för alla jämna och ojämna födelsedagar

(4 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2020-12-02
209
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Upptäck fördelarna med din ålder och se potentialen i din utveckling Det här är inte en bok för äldre utan för alla som blir äldre. Alla mår bäst när människor i olika åldrar möts, inspireras och lär av varandra. Möt stjärnor och vardagshjältar som ger ålderismen en match och inspireras av Johns tips, tankar och insikter. Läs om beteende- och normförändringar inom politik, arbetsliv, kultur och livsstil.

 

Boken är full av tips och levande exempel, intervjuer och vetenskaplig fakta som hjälper dig välja din nuvarande ålder, vilken den än är. Om det går? Om det går!

Förord av Diane Von Furstenberg

John Mellkvist är PR-konsulten och framtidsspanaren som blivit en tankeledare i arbetet med att minska ålderismen. Han har utsetts till Årets Superkommunikatör och handplockats av regeringen till Delegationen för senior arbetskraft.

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Välj din ålder : en bok för alla jämna och ojämna födelsedagar
 2. +
 3. Krisstress : att hantera en pandemi, coronaoro och andra långvariga påfrestningar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Krisstress : att hantera en pandemi, coronaoro ... av Giorgio Grossi, Kerstin Jeding (häftad).

Köp båda 2 för 421 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Välj din ålder : en bok för alla jämna och ojämna födelsedagar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Superbra
  Pelle, 23 februari 2021

  Det här är verkligen en superbra bok för dig, om du liksom jag har drabbats av åldersnoja. Allting här i samhället får oss att tro att vi är en siffra när vi egentligen är så mycket mer. Och dessutom lär du dig ta eget ansvar och välja din ålder!

 2. Åldersnoja no more!
  Micaela, 22 februari 2021

  Tänkvärd bok om det stundtals känsliga ämnet ålder. Hur förhåller man sig till och lever i en åldersfixerad värld? Kan man välja sin ålder och se till att det bästa kanske både varit, är och kommer att komma framöver? Hur lär vi av varandra? När man läser får man minst sagt mycket spännande att fundera på men också många kloka tips och råd. Rekommenderas!

 3. Välj din ålder
  Elisabeth widemar, 8 februari 2021

  Varje ålder har sin charm och ju äldre du blir desto klokare blir du. Tänk på presidenten i USA, skulle inte vara möjligt i Sverige.

Visa alla 3 recensioner