Glimtar från en 90-årings liv: anekdotiska memoarer (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
310
Utgivningsdatum
2018-08-10
Förlag
Bokförlaget Langenskiöld
Dimensioner
245 x 163 x 23 mm
Vikt
710 g
SAB
Lz Albinsson Bruhner, Göran
ISBN
9789188439994
Glimtar från en 90-årings liv: anekdotiska memoarer (inbunden)

Glimtar från en 90-årings liv: anekdotiska memoarer

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2018-08-10
239
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Med titeln Glimtar från en 90-årings liv skildrar djursholmaren Göran Albinsson Bruhners i sin självbiografi en lång och händelserik levnad med massor av intressanta upplevelser och möten.

Göran är ekonomie doktor med ett yrkesförflutet inom järnhanteringen, försvaret, verkstadsindustrin, samhällsforskningen och dagspressen. För en större allmänhet är han känd som en kunnig och bitsk skribent i Svenska Dagbladet.

Till meriterna hör att han har spökskrivit åt Herbert Tingsten och Marcus "Dodde" Wallenberg. Han har även varit utsatt för president Kekkonens vrede och i viss mån medverkat till sovjetdiktatorn Chrusjtjovs detronisering. Göran har skämtsamt sagt, att i den ringa mån han inhöstat någon beundran är det för 24 Vasalopp och fyra Vätternrundor. Underrubriken "anekdotiska memoarer" markerar att Görans bok inte utgör någon långrandig levnadsberättelse. Den är präglad av ett ofta humoristiskt återgivande av speciella händelser, plötsliga intermezzon och roande episoder.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Glimtar från en 90-årings liv: anekdotiska memoarer
  2. +
  3. Ljubomir Vranjes : Jag vill bara vinna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ljubomir Vranjes : Jag vill bara vinna av Christian Albinsson, Emil Schälin (pocket).

Köp båda 2 för 294 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Glimtar från en 90-årings liv: anekdotiska memoarer. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Görans fyrverkeri
    Sven Thorsten Brise, 13 september 2018

    En givande läsning. Som alltid, en mycket rolig ochvälformulerad bok. Jag tyckr också om hans nya sätt att lägga fram memoarerna. Det glimtar verkligen till under läsningen.

Visa alla 1 recensioner