Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
268
Utgivningsdatum
2016-09-23
Upplaga
1
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
Översättare
Lena Karlin
Originaltitel
The couple next door
Medarbetare
Sundh, Lars (form)
Dimensioner
220 x 150 x 30 mm
Vikt
503 g
SAB
Hce
ISBN
9789188447005
På andra sidan väggen (inbunden)

På andra sidan väggen

(6 röster)
Inbunden Svenska, 2016-09-23
198
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
»Ett intressant kammarspel med många vändningar, en av många efterföljare till Gone girlLotta Olsson, DN

»Wow, vilken bok. En riktig bladvändare och en fantastisk läsupplevelse!« Betyg 5 av 5 Bookaholic Swede

Anne och Marco Conti är ett par som tycks ha allt: ett kärleksfullt förhållande, ett vackert hem och en underbar bebis, Cora.
Nu säger deras granne att hon inte vill ha med deras sex månader gamla dotter på sin middagsbjudning. Inget personligt, hon står bara inte ut med gråten. Marco säger att det är okej. De bor ju trots allt bara i huset bredvid. De kommer att ha babyalarmet med sig och turas om att gå hem en gång i halvtimmen.
När Anne tittade till Cora för bara en stund sedan sov barnet djupt. Men nu, efter att hon rusat upp för trapporna i deras dödligt tysta hus, besannas hennes djupaste rädsla. Cora är borta!
Anne och Marco har aldrig tidigare behövt ringa polisen. Men nu är polisen i deras hem, i deras liv. Och vem vet vad de kommer att upptäcka där?
På andra sidan väggen är en psykologisk thriller som håller läsaren i ett järngrepp fram till sista sidan. En roman om svek, manipulation och dubbelspel - och om vad människor är kapabla till när de pressas till bristningsgränsen.

SHARI LAPENA är en kanadensisk kriminalförfattare på väg att göra succé världen över med sin debutroman På andra sidan väggen (The Couple Next Door). Rättigheterna har köpts av Transworld, förlaget bakom megasuccén Flickan på tåget av Paula Hawkins.

»På andra sidan väggen är en mycket spännande och fängslande psykologisk thriller. Boken är en riktig bladvändare och jag hade väldigt svårt att lägga den ifrån mig, ville bara läsa mera hela tiden för att få veta hur det skulle gå.« Betyg 5 av 5 Bokpool

»En fantastisk läsupplevelse. Genom att karaktärerna blev så levande så kändes handlingen verkligen levande. Jag drogs in i berättelsen och sedan släppte den inte taget om mig.« Betyg 5 av 5 It's a mad mad world

»En pusseldeckare i modernt format. Jag gillar det enormt!« Booze'n'Books

»Det är väldigt spännande och det är svårt att lägga ifrån sig boken.«Bokföring enligt Monika

»Spännande, omskakande & fängslande!« Betyg 4 av 5 Jennies boklista

»2016 års mest omtalade thriller.« Stylist

»En knivskarp och minutiöst konstruerad thriller som dröjer sig kvar i medvetandet långt efter sista sidan.« Harlan Coben

»Jag läste den här romanen i ett svep, fullkomligt uppslukad av historien. Spänningen är suveränt uppbyggd och skoningslös!« Sue Grafton

»Provokativ och chockerande.« Lisa Gardner
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Shari Lapena