På andra sidan väggen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-09-29
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
Översättare
Lena Karlin
ISBN
9789188447012
På andra sidan väggen (e-bok)

På andra sidan väggen E-bok

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2016-09-29

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Anne och Marco Conti är ett par som tycks ha allt: ett kärleksfullt förhållande, ett vackert hem och en underbar bebis, Cora.
Nu säger deras granne att hon inte vill ha med deras sex månader gamla dotter på sin middagsbjudning. Inget personligt, hon står bara inte ut med gråten. Marco säger att det är okej. De bor ju trots allt bara i huset bredvid. De kommer att ha babyalarmet med sig och turas om att gå hem en gång i halvtimmen.
När Anne tittade till Cora för bara en stund sedan sov barnet djupt. Men nu, efter att hon rusat upp för trapporna i deras dödligt tysta hus, besannas hennes djupaste rädsla. Cora är borta!
Anne och Marco har aldrig tidigare behövt ringa polisen. Men nu är polisen i deras hem, i deras liv. Och vem vet vad de kommer att upptäcka där?
På andra sidan väggen är en psykologisk thriller som håller läsaren i ett järngrepp fram till sista sidan. En roman om svek, manipulation och dubbelspel - och om vad människor är kapabla till när de pressas till bristningsgränsen.

SHARI LAPENA är en amerikansk kriminalförfattare på väg att göra succé världen över med sin debutroman På andra sidan väggen (The Couple Next Door). Rättigheterna har köpts av Transworld, förlaget bakom megasuccén Flickan på tåget av Paula Hawkins.

»2016 års mest omtalade thriller.«Stylist

»Jag läste den här romanen i ett svep, fullkomligt uppslukad av historien. Spänningen är suveränt uppbyggd och skoningslös!«Sue Grafton

»Provokativ och chockerande.«Lisa Gardner
PinterestTwitter
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av På andra sidan väggen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spennende bok anbefales
  Buster, 10 april 2020

  Dette er en drivende god bok. det gode ved den er twistene som fremkommer i boken. det er med på å skape et veldig godt driv i boken. Anbefales.

 2. Fängslande med dessa alla hemligheter
  Rebecca F, 13 oktober 2016

  Gillade du boken, Kvinnan på tåget? Då kommer du lätt älska den här bok!!
  En fängslande berättelse med chockerande avslöjanden höll mig vända sidorna som en galning! En brott, ett helt kvarter av misstänkta, hemligheter och lögner. Hur väl känner vi någonsin känner dem omkring oss? Paret bredvid kommer att hålla dig klistrad vid sidorna för att söka svaret. Även då, du kan aldrig gissa sanningen ... tills det är för sent.

Visa alla 2 recensioner