Greatest hits - en roman (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
1
Utgivningsdatum
2017-10-19
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
Översättare
Emö Malmberg
ISBN
9789188447425
Greatest hits - en roman (e-bok)

Greatest hits - en roman E-bok

E-bok,  Svenska, 2017-10-19

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Det är över ett decennium sedan Cass Wheeler, en populär brittisk singer-songwriter, släppte sitt senaste album; tio år sedan den tragedi som drev henne till sammanbrott och gjorde att hon helt försvann från musikscenen något som ledde till utdragna spekulationer bland hennes fans.
Men nu befinner sig Cass återigen i studion. Hennes uppgift är att välja ut sexton av de många hundra låtar hon skrivit sedan tonåren till ett samlingsalbum: ett arbete som framkallar starka minnen och tillbakablickar över de vägar hennes liv tagit. Från barndomens plågsamma minnen, till mötet med Ivor, musiken, festerna, lyckan över dottern Anna, och vidare mot det stora sammanbrottet.
Greatest Hits är historien om ett liv, berättad på ett unikt och rörande sätt. Om toppar och dalar, kärlek och brustna hjärtan, succéer och misslyckanden.

LAURA BARNETT är författare och journalist, bosatt i sydvästra London. Hon debuterade med den hyllade Versioner av oss. Greatest hits är hennes andra roman. Laura Barnett skriver regelbundet i The Guardian, The Observer, Daily Telegraph och Time Out London.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Laura Barnett