En förrädare i familjen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-10-19
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
Översättare
Boel Unnerstad
ISBN
9789188447548
En förrädare i familjen (e-bok)

En förrädare i familjen E-bok

E-bok,  Svenska, 2017-10-19

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Francis ONeill är tränad i att döda för ett högre syfte. Han är terrorist. Bridget är hans lojala fru som förväntas stå vid hans sida. Och hon har lärt sig att inte önska för mycket. Men en dag ser Bridget en möjlighet att skapa sig ett nytt liv. Ett liv utan våld, utan hemligheter och utan nattliga påringningar från främmande personer. Ett liv utan sin man. Men hon kommer att inse att friheten har ett högt pris
En förrädare i familjen är en chockerande historia om att bli förrådd av den som står en närmast. Men kanske kan det som ser ut att vara det värsta tänkbara sveket ibland visa sig vara den enda räddningen?

NICHOLAS SEARLE är en brittisk kriminalförfattare född i Cornwall och numera bosatt i Yorkshire. Innan han började skriva arbetade han med säkerhetsfrågor som statstjänsteman, först i England och sedan i Nya Zeeland. Han debuterade med Den gode lögnaren som bland annat nominerades till Svenska Deckarakademins pris för bästa översatta kriminalroman. En förrädare i familjen är hans andra bok.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Nicholas Searle