Bokhandeln på Riverside Drive (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
491
Utgivningsdatum
2018-03-26
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
ISBN
9789188447821
Bokhandeln på Riverside Drive (e-bok)

Bokhandeln på Riverside Drive E-bok

(10 röster)  |  Läs 4 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-03-26

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Charlotte är för ung för att vara änka, för ung för att förlora den hon älskar. I sitt vilsna tillstånd tar hon en paus från sitt framgångsrika företag och söker ro på den skånska landsbygden. Men så får hon får ett oväntat besked, hon har ärvt ett hus i London av en moster hon knappt visste att hon hade. Och huset inrymmer en bokhandel.

Inställd på att sälja huset flyger Charlotte till England, där den konkursfärdiga Riverside Bookshop och den excentriska personalen verkar bortom all räddning. Men trots att Charlotte inte vet något om hur man driver en bokhandel växer snart en gemenskap med den motsträviga personalen fram.
Samtidigt som Charlotte kämpar för att rädda bokhandeln inser hon att det är något som inte riktigt stämmer. Varför har Charlotte aldrig fått träffa sin moster och vad är det för mörk hemlighet som döljer sig i huset?

Bokhandeln på Riverside Drive är en varm, charmig och hoppingivande feelgoodroman om hur ett hus fyllt med böcker, en handfull främlingar och en butter gammal hankatt kan hjälpa någon att börja om på nytt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Bokhandeln på Riverside Drive. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lättläst feelgoodbok
  Britt-Marie , 28 augusti 2018

  Lättläst, förutsägbar historia med alla klassiska ingredienser för en feelgoodbok ! Romantik , litet drama och en förväntad lycklig avslutning ! Början på en fortsatt författarkarriär.?

 2. Bra feelgood
  Annika , 18 augusti 2018

  Typisk feelgood men med ett kraftigt fokus på böcker/litteratur o med karaktärer som är realistiskt komplexa o knappast slätstrukna. För mig är fellgoodböcker såna jag lägger ner o tar upp lite som eftersom de knappast berör men den här ville jag läsa klart

 3. Fantastisk!
  Stina W, 5 augusti 2018

  En av de bästa böcker jag läst i år och jag läser mycket! Jag älskar historien och längtar efter Skybäcks nästa. Rekommenderas.

 4. Läsupplevelse
  Myran, 3 juli 2018

  Blev faktiskt riktigt besviken. Kunde inte lura mig själv att tro på händelseförloppet. personbeskrivningarna, känns lite som om det är en amatör som skrivit. Sorry!

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Skybäck Frida

 • Bokcirkeln vid världens ände

  Skybäck Frida

  En solig majdag flyttar svenskättlingen Madeleine Grey till Ljusskär i Skåne för att praktisera i den populära Frihetskyrkan, men hennes vistelse får ett abrupt slut när hon en kväll packar sin väska och försvinner spårlöst. Trettio år senare mott...

 • De rotlösa

  Skybäck Frida

  Lydias bror Dani bär på ett mörkt förflutet. Som trettonåring värvades han av ett kriminellt gäng och dömdes för misshandel och narkotikabrott innan han lyckades bryta sig fri. De senaste åren har han skaffat både jobb och lägenhet och lovat sin f...