Tredje vägen : lag som mår bra - presterar bra (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
179
Utgivningsdatum
2021-06-17
Upplaga
1
Förlag
Idrottsförlaget
Dimensioner
240 x 180 x 19 mm
Vikt
658 g
SAB
Rbbaa
ISBN
9789188483270
Tredje vägen : lag som mår bra - presterar bra (inbunden)

Tredje vägen : lag som mår bra - presterar bra

(1 röst)
Inbunden,  Svenska, 2021-06-17
311
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Fotbollslegendaren Torbjörn Nilsson tog sig i svt-programmet Målet är målet an karriärens svåraste utmaning att skapa vinnare utan förlorare. Tillsammans med sin vän och tränarkollega Martin Johansson coachade de två ungdomslag från Göteborg. De vill genom sin erfarenhet och filosofi visa att man med ett tydligt fokus på mål och resultat, kan ta vilket lag som helst till oanade nivåer. Med en hel del annorlunda och lekfulla övningar visar de att de kan göra alla ungdomar till bättre fotbollsspelare. Hela deras träningsupplägg och filosofi runt träning av ungdomar har nu resulterat i boken Tredje vägen . Torbjörn och Martin presenterar hela sin träningsfilosofi och via illustrationer går de igenom samtliga övningar.

Namnet Tredje vägen kommer ur att det ofta ritas upp två huvudvägar i svensk fotboll. Antingen är klubben av akademikaraktär. Det ska toppas och elittränas från barnaåren. Eller så gäller motsatsen med bredd utan krav på resultat eller prestation. I detta polariserade föreningsklimat finns från och med nu Tredje vägen. En filosofi där vi helt enkelt tar bort motsättningen mellan att spela för att vinna eller bara för att ha roligt. Denna motsättning är onödig och i många avseenden direkt felaktig då det roliga faktiskt är en förutsättning för att vinna. Och genom att tänka så öppnar sig en ny väg för Sveriges föreningsliv. Vi kallar den Tredje vägen.

Tredje vägen bygger på en enkel filosofi: Genom att erbjuda lek- och aktivitetsbaserade fotbollsupplevelser, där alla får vara med i trygga miljöer kommer framgång både när det gäller prestation och resultat. Med andra ord: lag som mår bra presterar också bra.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tredje vägen : lag som mår bra - presterar bra
  2. +
  3. Virka med struktur : maskor, tekniker och mönster

De som köpt den här boken har ofta också köpt Virka med struktur : maskor, tekniker och mönster av Lee Sartori (inbunden).

Köp båda 2 för 380 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna