Mirele Dangin (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
De sista gudarna (del 1)
Utgivningsdatum
2017-10-13
Förlag
Seraf förlag
ISBN
9789188487148
Mirele Dangin (e-bok)

Mirele Dangin E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2017-10-13

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Mirele Dangin har alltid vetat att hon kommer att dö innan hon fyllt tjugofem år. Hon vet inte när eller hur. Det enda hon vet med säkerhet är att det är hennes far som kommer att döda henne.

För länge sedan avsade sig folket sin tro och deras gudar förvisades. Vissa säger att de dog medan andra tror att de finns kvar. Ingen minns längre hur det gick till förutom att gudarna kastade en förbannelse över de fem högsta familjerna innan de försvann. Förbannelser som plågat landet Medaria sedan dess. Ett land som styrs av Mireles tyranniska familj Dangin.

Folket har fått nog, och allas ögon riktas mot Mirele som kastas in i ett spel av makt och intriger. Vem är vän och vem är fiende? Finns det någon hon kan lita på? Och var är de sista gudarna?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mirele Dangin. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Wow!!
    Kristina Dowling, 21 juli 2022

    Jag har världens bokbaksmälla efter att jag igår läste ut den sagolika Mirele Dangin.
    Det tog mig ett par kapitel att komma in i berättelsen, men när det väl hände var jag helt fast och har sträckläst de senaste dagarna till sent in på kvällen!! Det är en helt fantastisk sagovärld som Caroline bjuder in oss i med mystisk magi, märkliga väsen, ändlös ondska och en kärlek som trotsar allt. Jag blev så kär i karaktärerna och ser så mycket fram emot äventyret som de ska ut på i nästkommande böcker 😍

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Caroline Hurtig