Drömmagi  (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (29.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Förtrollande romanser (del 1)
Inläsare
Helena Zetterman
Utgivningsdatum
2021-09-17
Förlag
Seraf förlag
ISBN
9789188487933
Drömmagi  (ljudbok)

Drömmagi Ljudbok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2021-09-17

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Sorgen ligger som ett mörkt täcke över Sebastians liv efter olyckan. Nätterna kantas av mardrömmar och dagarna är fyllda av ständig smärta. Inget i livet känns ljust längre. Inte förrän Moa, en kvinna han aldrig tidigare mött, dyker upp i hans drömmar.

Moa har precis flyttat in i sin nya lägenhet och känner sig redo för att äntligen slå sig ner någonstans efter flera år på resande fot. Det hon inte räknar med att finna mannen i lägenheten bredvid. En man som bär på smärta värre än hon någonsin känt förut. Hon vet att hon inte borde, men hon kan inte låta bli att försöka hjälpa honom.

Drömmagi är en varm, romantisk novell om hur drömmar kan läka sår och att våga tro på livet igen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Drömmagi . Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Underbar novell!
    Kristina Dowling, 2 november 2021

    Igår när jag begav mig ut på en mörk kvällshajk började jag lyssna på fantastiska "Drömmagi" och de orden beskriver novellen väldigt bra för det är just vad den är - både drömmig och magisk!
    Gabriella skriver på ett innerligt, kärleksfullt och poetiskt sätt. Det känns verkligen som om allt spelas upp som en film i huvudet. Jag kan känna Sebastians mörker, Moas gnistrande närvaro i hans drömmar och det vackra som växer fram mellan dem. Det är en novell fylld av sorg, hopp, kärlek och att ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Gabriella P Kjeilen