Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2021-10-20
Upplaga
1
Förlag
Semberg Ledarskap AB
Dimensioner
9 x 200 x 146 mm
Vikt
280 g
SAB
Qdfd
ISBN
9789188489227
Vanliga sökord
häst

För evigt hästtjej

(1 röst)
Inbunden,  Svenska, 2021-10-20
128
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
För evigt hästtjej sammanfattar de bästa tipsen för nyblivna hästägare, sådana som har ridit några år och för dem som vill veta hur det är att äga en häst. Här får du tips på allt från dess att du börjar tänka på att skaffa häst till det är dags att ta avsked.

Karin Semberg har ridit i mer än femtio år. Trots att gården hon bor på och hästarna hon äger innebär ett extra halvtidsjobb - utöver vardagen som ledarskapskonsult - är det här livet som hon har valt och behöver. Det här är hennes bok om kärleken till hästarna.

Recensioner
En bok för den "som vill ta klivet från lektionsridning till att köpa en egen häst, eller kanske till och med en liten hästgård. En sådan bok behövs verkligen, för det klivet är gigantiskt. [...] Ridläror och böcker om hästskötsel går det tjugo på dussinet, men här får läsaren svar på andra väl så viktiga frågor."
- Nathalie Dumon Nance, BTJ-häftet nr 24, 2021

"Här får du lära dig hur hästar tänker och fungerar samt hur du som ryttare får hästen att må bra så att den kan utvecklas."
- Gustaf Nyblaeus, ryttare med lång erfarenhet av tävlingar och inridning av unghästar

"Personligt, klokt och mycket varmt. Här har du en bok som förklarar hur du gör ditt hästägarliv enklare och mycket roligare."
- Eva Netterberg, ordförande Ridskolornas Riksorganisation

"Karin Semberg har en låååång erfarenhet av hästen som sällskapsdjur i ridning och körning framförallt och koncist och välformulerat delar hon med sig av erfarenheterna, ibland dyrköpta och alltid både tidskrävande och kostsamma."
- LS, Tranås-Posten, 17 november 2021
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. För evigt hästtjej
  2. +
  3. Fågelsång : 150 svenska fåglar och deras läten - kompakt utgåva

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fågelsång : 150 svenska fåglar och deras läten ... av Jan Pedersen, Lars Svensson (inbunden).

Köp båda 2 för 402 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »