Lotorpsmetoden : Andning, massage och triggerpunkter (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-02-15
Förlag
Fantasi & Fakta
ISBN
9789188489296
Lotorpsmetoden : Andning, massage och triggerpunkter (e-bok)

Lotorpsmetoden : Andning, massage och triggerpunkter E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2022-02-15
156
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Det som inte rör på sig fastnar. Det gäller vårt sätt att andas, och hur vi använder våra kroppar. När skärmtimmarna blir många kommer symtomen smygande, och ibland gör det ont långt ifrån stället som orsakar problemen.

I den här boken vill Janne och Malin Karlsson visa hur kroppen fungerar och hur andningsövningar, stretchning och massage kan hjälpa mot olika krämpor. Boken innehåller en mängd patientberättelser.

I tjugo år har Janne Karlsson arbetat med människor som har värk och andningsproblem. Han har utfört omkring 24 000 behandlingar, är upphovsman till Lotorpsmetoden och har utbildat hundratals massörer i den.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lotorpsmetoden : Andning, massage och triggerpunkter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Som ett långt reklamblad
    Jerry, 19 mars 2022

    Köpte boken i hopp om att den skulle ge mig som terapeut tips på tekniker och metoder som jag skulle kunna använda för att hjälpa klienter, men den innehöll inga såna beskrivningar utan var mer som ett enda långt reklamblad för metoden. Väldigt besviken!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna