Sälja bra eller sälja bäst : hur du hittar nyckeln till kundens hjärta (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
153
Utgivningsdatum
2017-01-10
Upplaga
1
Förlag
Lava Förlag
Dimensioner
215 x 140 x 15 mm
Vikt
368 g
SAB
Qblb
ISBN
9789188529008
Sälja bra eller sälja bäst : hur du hittar nyckeln till kundens hjärta (inbunden)

Sälja bra eller sälja bäst : hur du hittar nyckeln till kundens hjärta

(4 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden, Svenska, 2017-01-10
173
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Hans sätt att utbilda inom försäljning är unikt likaså hans passion att leva sin dröm, att våga och att brinna. Peter Peppe Ekmark lämnar ingen oberörd!

Trots sitt extremt dåligt självförtroende började Peter Ekmark redan som tolvåring sin resa till att bli en framgångsrik säljare. Hans nyfikenhet och förmåga att bygga varma relationer gav honom ett stöttande och utvecklande nätverk.

I sin nya bok, Sälja bra eller sälja bäst hur du hittar nyckeln till kundens hjärta, tar författaren upp 10 viktiga verktyg som behövs för att lyckas med framgångsrik försäljning: Vinsten för kunden, Boka kundbesök, Första mötet med kunden, Behovsanalysen, Presentationen, Invändningshantering, Avslutsteknik, Uppföljningen, Att tänka på som säljare samt den personliga vinsten. Allt detta berättas på ett roligt och inspirerande sätt med många historier och tips från verkliga livet.

Idag har Peppe Ekmark mer än 30 års erfarenhet som säljare, säljchef och försäljningsdirektör b.la. inom MTG-koncernen. Han har fått utmärkelser, blivit nominerad till årets entreprenör och även prisats för att ha skapat Sveriges bästa säljkår i mediebranschen. Inom Kinneviks-koncernen ledde han Metros annonsavdelning till försäljningsrekord och har även gjort sam-ma framgångsresa som försäljningsdirektör för TV3 regional. Däremellan har han hunnit med att skapa nya företag, bygga hus i Toscana, skriva böcker och tusen andra saker.

Det finns ytterst få personer med Peppes driv och förmåga att inspirera andra personer till att nå nya höjder. Jag har haft Peppe både som chef, kollega och kund hans kvalitéer är verkligen unika.
David Uhrner, CEO & Producer -UHRNER & KRANTZ Media Group

-10 viktiga verktyg
-Konkreta tips och inspirerande historier ur livet
-En bok som vågar visa passion, mod och uthållighet
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Sälja bra eller sälja bäst : hur du hittar nyckeln till kundens hjärta. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kanon
  Thomas Bertil Ljunggren, 15 augusti 2019

  Jättebra och lättläst bok om än lite kort. Den har i alla fall essensen om vad som är viktigt kring sälj. Full pott

 2. Mycket bra läsning
  Wille, 24 november 2017

  Bra tips och säljande idéer. Prisvärd bok. Imponerande resa Peppe gjort genom åren. Många bra tips på säljstrukturen. Kanon läsning.

 3. Konkreta tips, hade gärna fått vara längre
  Johan Sjökvist, 31 januari 2017

  Peppe har skrivit en inspirerande och lättläst bok med många konkreta tips och råd om försäljning. De flesta exemplen är från mediebranschen som Peppe haft en lång och framgångsrik karriär inom. Boken är bra och skiljer sig delvis från andra säljböcker, men den är i kortaste laget och hade gärna fått gå djupare in på vissa områden. Kanske kommer en del två, så som duktiga säljare jobbar...

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Peppe Ekmark