Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
141
Utgivningsdatum
2017-01-10
Upplaga
1
Förlag
Lava Förlag
Medarbetare
Erheden, Josefine (form)
Dimensioner
250 x 175 x 15 mm
Vikt
560 g
SAB
Dokb
ISBN
9789188529015
Du lever så länge du lär : från veta till göra (inbunden)

Du lever så länge du lär : från veta till göra

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2017-01-10
269
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det finns inga rätt sätt.
Konsten med livet är att hitta ditt sätt!

Christer Olsson är fiskarpojken från Öckerö som gjort sunt förnuft till en livs- och affärsstrategi. Vad han än tar sig an har han det mänskliga perspektivet i fokus. Han har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor på ett sätt som inspirerar, manar till eftertanke och inte minst till handling. Och hans goda råd är lika användbara för chefer och ledare som för människor på alla platser och situationer i livet.

I 49 texter som spänner över allt ifrån självrespekt, rädsla och förändringsvilja till avundsjuka, mod och arbetsglädje målar Christer i sin nya bok upp tankeväckande bilder och sår tankefrön.

Vikten av att vilja och att ständigt utvecklas löper som en röd tråd genom Christer Olssons liv och böcker från uppväxten med pappa trålaren på Västkusten, genom åren som föräldralös och sedan under karriären inom affärslivet och inte minst i jobbet som StarForLife-ambassadör, som tagit honom till barnen och skolorna i det fattiga Afrika.

En människa definieras genom sina handlingar och det är också Christer Olssons budskap. Gör det!, Veckla ut dig!, Agera!, Lev!, säger Christer. Action speaks louder than words.

Du lever så länge du lär är en varm och personlig inspirationsbok men också en kickstart i självutveckling och personligt ledarskap. Därför finns det längst bak i boken sidor för egna reflektioner och handlingsplaner.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Du lever så länge du lär : från veta till göra
 2. +
 3. Min vän Björn : och vad han lärde mig om livet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Min vän Björn : och vad han lärde mig om livet av Navid Modiri (inbunden).

Köp båda 2 för 318 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Du lever så länge du lär : från veta till göra. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Tänkvärd bok
  Pia Annelie Palm, 3 maj 2017

  Många Aha! Jag kan tänka mig att man ska läsa den lite då och då för att inte glömma. Den är väldigt lättläst.

 2. Fantastisk bok av genial författare
  Åke Johansson, 6 februari 2017

  Utomordentlig god information om personlig utveckling som säkert passar alla människor oavsett var man befinner sig i livet! Läs den och du blir lyckligare!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Christer Olsson