You go girl : att våga lämna kränkande kärleksrelationer (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
231
Utgivningsdatum
2017-02-23
Förlag
Lava Förlag
Medarbetare
Lindeberg, Eva (form)
Dimensioner
217 x 140 x 22 mm
Vikt
469 g
SAB
Do,Ohja
ISBN
9789188529039
You go girl : att våga lämna kränkande kärleksrelationer (inbunden)

You go girl : att våga lämna kränkande kärleksrelationer

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2017-02-23
219
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En handbok i att lämna kränkande kärleksrelationer och aldrig hamna där igen!

Det här är en bok till alla kvinnor som befunnit eller befinner sig i kränkande, destruktiva relationer. Som blivit slagna och förminskade, fysiskt och mentalt. En bok full av igenkänning, förståelse och tröst. För det är många som varit där.
Men det är också en handbok fylld med tips och energi en riktig vän att hålla i handen när man själv inte längre orkar eller ser någon väg vidare.

Författarna vänder sig helt och hållet till kvinnor. Inte för att de inte känner till att det finns utsatta män. Men den här boken tillägnas alla kvinnor de mött, som har delat sina historier, berättelser, tankar, känslor, psykiska blåmärken och trasiga funderingar. Och den är givetvis till alla kvinnor som behöver stöd och uppmuntran för att orka ta sig ur en dålig relation. Den visar hur man hittar kraften igen, hur man bryter sina mönster (för att aldrig hamna där igen) och istället bygger sunda, roliga relationer. Relationer som får en att växa.

Ur innehållet: Kärleken är din också, Krymper eller växer du?, Varför går jag från svin till svin?, Det är aldrig läge att lämna, Vart tog han vägen, den jag älskade?, Checklista till dig som tänker gå, Det där med att älska sig själv, Förvandla smuts till guld, Det är meningen att du ska vara lycklig!

Linda Newnham, journalist och redaktör som skriver för tidningar som Amelia och Tara.

Karin Nordlander, arbetar som terapeut och meditationslärare. Har gett ut boken Drömliv Lyck-lig på riktigt (Norstedts 2009).
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. You go girl : att våga lämna kränkande kärleksrelationer
  2. +
  3. Relationspsykopater : om farlig och förförisk kärlek

De som köpt den här boken har ofta också köpt Relationspsykopater : om farlig och förförisk k... av Eva Rusz (inbunden).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av You go girl : att våga lämna kränkande kärleksrelationer. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Våga lämna

    Köp den t dig själv vännen arbetskamraten släktingen Så bra o viktigt att förmedla detta svåra att våga lämna o man är inte ensam finns tyvärr xxx antal som drabbas av destruktiva förhållande o dess slag varje dag....överallt...ingen skonas från denna avskyvärdhet

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

Bloggat om You go girl : att våga lämna kränkande kä...