100 dagar : din loggbok för att ta dig till ditt mål (inbunden)
Format
Inbunden (Klotband)
Språk
Svenska
Antal sidor
335
Utgivningsdatum
2017-08-29
Upplaga
1
Förlag
Lava Förlag
Medarbetare
Hjertstrand Brensén, Åsa (form)
Dimensioner
245 x 170 x 25 mm
Vikt
820 g
SAB
Dokb
ISBN
9789188529152
100 dagar : din loggbok för att ta dig till ditt mål (inbunden)

100 dagar : din loggbok för att ta dig till ditt mål

Inbunden Svenska, 2017-08-29

Slutsåld

ALLA har säkert känt en vilja att utveckla eller ändra något i sitt liv och också upptäckt hur svårt det kan vara. Det finns många anledningar till det. En av dem är brist på motivation, en annan är att målet är otydligt.

Den här boken är till för dig som vill satsa mot ett specifikt mål och kan behöva hjälp med att strukturera upp det hela från start. Den första tiden i en ny satsning är helt avgörande oavsett om målet är OS-guld eller gå ner i vikt.

HUNDRA DAGAR fokuserar på att sätta ett mål som man vill uppnå på just 100 dagar. Och för att genomföra målet erhålls enkla och effektiva frågor som ska besvaras dagligen, morgon som kväll. De hundra dagarna är uppdelade i femton veckoetapper där varje vecka har ett nytt fokusområde.

Varje veckas fokusområde startar med en historia ur golfspelarens Robert Karlssons liv där han delar med sig av sina lärdomar och erfarenheter från sina drygt 30 år på världens golftourer.

"Även om jag har upplevt stora framgångar i mitt liv så har jag haft perioder då jag kämpat något kolossalt med mig själv och med mitt golfspel. Under min senaste svacka upptäckte jag att jag hade börjat tänka kortsiktigt och resultatinriktat istället för att vägledas av långsiktiga visioner.

Det var så den här dagboken föddes. Jag ville skapa en tydlighet för mig själv, så jag satte upp ett mål och gav mig hundra dagar att uppnå det. Och faktum är att jag inte nådde riktigt fram och dit jag ville. Vad jag däremot lyckades med var att komma en bra bit på vägen, få större självinsikt och perspektiv. Under de hundra dagarna lärde jag mig enormt mycket om mig själv."

// Robert Karlsson

Robert Karlsson är en av de mest framgångsrika svenska golfspelarna genom tiderna med 11 segrar på Europatouren, framträdande i Ryder Cup, seger i Lag-VM ihop med Henrik Stenson och som första svensk att vinna Europatourens penningliga.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om 100 dagar : din loggbok för att ta dig ti...