One fancy place : och sjutton cocktails utan alkohol (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
89
Utgivningsdatum
2017-04-25
Förlag
Lava Förlag
Medarbetare
Hjertstrand Brensén, Åsa (form) / Holgersson, Peter (foto)
Dimensioner
285 x 250 x 12 mm
Vikt
770 g
SAB
Qcaf
ISBN
9789188529169

One fancy place : och sjutton cocktails utan alkohol

Inbunden,  Svenska, 2017-04-25

Slutsåld

Det här är inte på något vis en bok för nyktra alkoholister, tvärtom, det är en bok för dem som kanske inte alltid vill dricka alkohol! One Fancy Place visar att det går att skapa nya smaker och lyxiga drinkar och berättar den intressanta historia som många drinkblandningar och smakkombinationer har utan alkohol.Och här kallas de mocktails.

Denna härliga bok tar avstamp och inspiration från cocktailens värld. Drinkmakarna har använt sig av cocktailens traditionella tillredningsmetoder och gjort sina egna tolkningar av olika drinkkategorier. De har också tagit fasta på hur man uppfattar alkoholens dofter, där torkade frukter, blommor och örter är vanliga. Och det bästa av allt dessa mocktails är inte komplicerade att göra hemma. Baserna är enkla och bygger på färska råvaror. De smakar helt enkelt ljuvligt gott!

Författaren Robert Bohman var tidigare beroende av kokain och alkohol. Droger som till sist höll på att ta hans liv. Stor uppmärksamhet fick hans person då hans dåvarande hustru Katarina Janouch skildrade verkligen om att leva med en alkoholist/kokainist i boken storsäljaren Anhörig. Idag har Robert varit ren i 15 år och är utbildad drogterapeut. Han har startat The Drawing Room, ett unikt behandlingshem dit näringslivstoppar, artister,idrottare, läkare, sjuksköterskor med flera som fått problem med alkohol eller narkotika lägger in sig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »