Instagram changed my life (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
184
Utgivningsdatum
2017-09-12
Förlag
Lava Förlag
Medarbetare
Collin, Christoffer (foto)
Dimensioner
346 x 238 x 20 mm
Vikt
1423 g
SAB
Inz Collin, Christoffer
ISBN
9789188529428
Instagram changed my life (inbunden)

Instagram changed my life

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2017-09-12
309
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
En av Sveriges största instagrammare släpper fotobok

Christoffer Collin, mer känd som Wisslaren på Instagram, är en svensk fotograf med nära 1,4 miljoner följare, och en av ett fåtal fotografer i världen med så stor följarskara.

Efter en olycka i familjen och en efterföljande 90 mil lång vandring omvärderade han livet och började fotografera sitt närområde i de djupa skogarna i Värmland.

Christoffer lade upp sin första bild på Instagram i mars 2012. Han fick sedan en explosiv tillväxt av personer som gillade hans naturbilder, och idag är han en av få fotografer i Sverige som försörjer sig via Instagram. Han är numera han ambassadör för en av världens mest prestigefulla kameratillverkare och har fått sina bilder publicerade som frimärken i Sverige.

I sin första bok Instagram Changed my Life redogör han för sin resa och visar upp ett urval av sina bästa bilder. Boken innehåller 187 sidor av magiska fyrfärgsbilder från jordens alla hörn, en gripande story om olyckan som förändrade Christoffer liv samt tips och råd kring fotografering och Instagram. Christoffer berättar också hur det gick till när några få följare raskt blev en miljon.

Extra speciellt är att detta är en av de första fotoböckerna med statistik kring alla bilder, både hur många likes och kommentarer en bild har fått, men också visar geografisk plats för alla bilder.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Instagram changed my life
  2. +
  3. Pics or It Didn't Happen: Bilder som bannlysts från Instagram

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pics or It Didn't Happen: Bilder som bannlysts ... av Arvida Byström, Molly Soda, Chris Kraus (kartonnage).

Köp båda 2 för 328 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Instagram changed my life. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Blick för både det stora och lilla.
    Åsagåsapiga, 17 oktober 2017

    Mycket vackra bilder. Texten levandegör bilden på ett fantastisk sätt. Christoffers ödmjukhet inför natur och människor märks på varje sida.

Visa alla 1 recensioner