Den ädla konsten att vara elak (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
247
Utgivningsdatum
2017-10-31
Upplaga
1
Förlag
Lava Förlag
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form) / Thunell, Lars (form)
Dimensioner
190 x 145 x 20 mm
Vikt
410 g
SAB
Hc.017
ISBN
9789188529497
Den ädla konsten att vara elak (inbunden)

Den ädla konsten att vara elak

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2017-10-31
182
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Elak uppmuntringsbok

Vi har alla varit lockade att svara något riktigt oförskämt på en dum fråga, bara för att se reaktionen. Därför känner man omedelbart igen sig när man slår upp Den ädla konsten att vare elak. Efter den första chocken går det inte att sluta skratta. Aldrig tidigare har människor blivit så illa bemötta när de sökt jobb, kontaktat försäkringsbolaget, rådfrågat sin läkare, satt in en kontaktannons eller försökt få sin bok utgiven. Författarna släpper alla hämningar och snuddar ibland vid anständighetens gräns för att roa alla oavsett kön, partitillhörighet och social ställning. Människotyperna är bekanta och en och annan kändis får sig en välförtjänt känga.

Den ädla konsten att vara elak är en välment käftsmäll alla borde få i present.

Dag Öhrlund har under sitt äventyrliga liv som reporter och fotograf rest och arbetat i 35 länder, skrivit tusentals reportage och tagit över en miljon bilder. Han har överlevt en terrorbomb, blivit beskjuten, varit förlamad, suttit i rullstol och varit nära döden flera gånger. Som författare ligger han på topplistorna med sina deckare och har deltagit i mer än 50 böcker. Han bor i Stockholm och Cape Coral, Florida, tillsammans med sin fru Carina och den kinesiska nakenhunden Carl Sigvard.

Lars Thunell har jobbat med information, reklam och tidningsproduktion i hela sitt yrkesverksamma liv. Vid sidan av det nuvarande jobbet som grafisk formgivare på ett månadsmagasin, skriver han romaner och noveller. Han har fått två romaner utgivna av förlag och en tredje ligger färdig för utgivning under hösten 2017. Därutöver har han medverkat i fyra novellsamlingar. Lars är bosatt i Göteborg men med rötter i Dalarna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Den ädla konsten att vara elak
 2. +
 3. 88 böcker du inte behöver läsa

De som köpt den här boken har ofta också köpt 88 böcker du inte behöver läsa av Kalle Lind (inbunden).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Den ädla konsten att vara elak. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Avsaknad av både elakhet och humor
  Skogis, 22 maj 2018

  Boken såldes in bra, kudos till förlaget som fick mig att köpa boken. Det är en konst att vara elak, på ett humoristiskt sätt, men innehållet är tyvärr varken elakt eller humoristiskt. Boken saknar vassa underhållande svar och det mesta känns plumpt, billigt och ibland till och med lite "buskis".

 2. Humor

  Boken var mycket intresann med alla möjliga historier om livet arbete olika öden , och allt med humor fick många goda skratt. Allt kan ju hända här i livet,man kanske själv råkar ut samma sak som det gör i boken

 3. Stor besvikelse
  Per Wilhelm Ahlin, 29 november 2017

  Författarna inleder boken med konstaterandet att elakheter, för att vara roliga, inte får vara plumpa. Varefter de sida efter sida presenterar plumpheter. Dessutom från enbart några få situationer, typ svar på jobbansökningar, refusering från bokförlag, svar på kontaktannonser etc. Plus litet plumpheter gentemot varandra.

  Inte en gång drog jag på smilbanden, och stod inte ut med att läsa klart.

  Elakheter KAN vara roliga, riktigt roliga. Men det är inte elakheterna i den hä... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Den ädla konsten att vara elak