Alla mina liv (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
165
Utgivningsdatum
2017-01-01
Upplaga
1
Förlag
Lava Förlag
Medarbetare
Hjertstrand Brensén, Åsa (form) / Stenberg, Marcus (form)
Dimensioner
200 x 152 x 17 mm
Vikt
341 g
SAB
Hc
ISBN
9789188529596
Alla mina liv (inbunden)

Alla mina liv

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2017-01-01
249
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Frida är många saker. Småbarnsmamma, framgångsrik i sitt yrke. Nyskild. Stark det är vad alla säger till henne, att hon är så stark, så det måste väl stämma? Väl?
Men Frida har ett mörker inom sig som inget kan skingra. Utom kickarna hon får från kärleksdrogen. Olika män, olika intensitet men samma knark. I hela hennes liv har det varit så. Från tonårens förälskelser i skolans coolaste hårdrockskille, som fick henne att känna sig som en Vilde fast hon nog ville vara en Noora, till den senaste förälskelsen/besattheten, en betydligt yngre man som kanske, kanske är vad hon behövt hela tiden. Fast inte nu. Shit, inte NU. Nu är det relationsavvänjning som gäller. Hon måste. Avskild från alla hon älskar, med telefonens förrädiska pingar, likes och lockrop som en Pandoras ask bredvid henne, befinner hon sig på ett hotellrum i Los Angeles. Hon har flytt från sina barn, sitt liv därhemma. Allt för att försöka ta reda på vem hon är utan kärleksdrogen. Hur kunde det bli såhär? Samtidigt som Frida ser tillbaka på nyckelpersoner i sitt liv, händelser som format henne, möter hon nya människor under Kaliforniens obönhörliga sol. Hon faller dit, gång på gång. Trillar ner i kaninhålet. Det totala jävla mörkret. Vodka i handväskan, vodka i badkaret. Piller, det är så lätt att fixa här när alla har ett eget hemmaapotek större än vilket Apoteket Hjärtat som helst. En skjuts uppåt, bort. Hon facetimar med sin dotter som frågar när hon kommer hem igen. Gråter och konstaterar att hon nog är mer människa än robot trots allt. Tänker på 1700-talskvinnorna som dog i barnsäng. Är vi verkligen genetiskt programmerade för ... och så levde de lyckliga i alla sina dagar?
Och så den digitala pressen på nya förhållanden. Är en like lika med ett like, eller lika med ett ligg? Hur ska man våga älska igen? Och, ännu svårare, går det att låta bli kärlek? Fridas försök till avvänjning blir ett fritt fall ner i desperation, i sunkiga toaligg i luftkonditionerade shoppingmalls. Självhatet efteråt. Är hon ett hopplöst fall? Är kärleksdrogen för stark? För god att avstå?
"Alla mina liv" är en roman om kärlekens villkor, kraft och snaror. Om att bygga upp sig själv igen, och sen gå sönder på nytt. Det är en berättelse som alla som någonsin varit kära, eller kämpat med sin självbild i relationer med andra, kan känna igen sig i.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Alla mina liv
 2. +
 3. En mors bekännelse

De som köpt den här boken har ofta också köpt En mors bekännelse av Kelly Rimmer (inbunden).

Köp båda 2 för 428 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Alla mina liv. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Ärlig och fin
  Julia, 3 april 2018

  En mycket fin bok som väcker tankar. Känns rakt igenom ärlig och jag blev positivt överraskad. Jag skulle absolut rekommendera boken för den som vill ha något lättsamt men ärligt och fint på samma gång!

 2. Nja inget för mig
  Villivonkansbooks, 28 december 2017

  Frida är småbarnsmamma, framgångsrik i sitt yrke som tv-producent, nyskild och stark. Det är vad alla säger till henne, så det måste väl stämma?
  Jag har läst lite om boken innan och tänkt att den här kommer jag nog gilla, då den låter bra på beskrivningen. Men tyvärr, jag gillar den inte alls. Det är en mycket osympatisk och egoistisk huvudperson som kastar sig från den ena famnen till den andra, utan att ens tänka på sitt barn. Jag känner inget intresse för personen alls utan stör mig sn... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna