Aldrig ensam (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
152
Utgivningsdatum
2018-06-11
Förlag
Lava Förlag
Dimensioner
177 x 110 x 10 mm
Vikt
92 g
SAB
Lz Eriksson, Charlie
ISBN
9789188529930
Aldrig ensam (pocket)

Aldrig ensam

(3 röster)
Pocket Svenska, 2018-06-11
55
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Vi tror tyvärr inte att han kommer överleva."

Det är en vacker höstkväll i slutet av september 2013. Charlies kropp ligger på en kal bår inne på intensivvårdsavdelningen på Länssjukhuset i Kalmar. Hans föräldrar har just fått samtalet från läkaren som ingen vill få, ett samtal där man berättar att deras son kommer att dö.

Några timmar tidigare har Charlie fått en kraftig panikångestattack och starka självmordstankar. I stundens förvirring tar han en överdos av värktabletter och lugnande medicin för att bli kvitt ångesten, för att känna ro, kanske också för att dö. Charlie är en helt vanlig, frisk 22-åring som vill sluta leva och lämna sina föräldrar, bröder, släkt, vänner, klasskamrater och lagkompisar för alltid.

Varför?

I Aldrig ensam berättar entreprenören Charlie Eriksson, 25, om sin egen resa och de erfarenheter av psykisk ohälsa som han delar med många andra unga människor. Målet för boken, projektet Aldrigensam och hans föreläsningar är att bryta tystnaden och få fler att söka hjälp i tid. Många välkända namn är hans ambassadörer: Filip & Fredrik, Sigge Eklund, Michaela Forni, Rachel "Yoga Girl" Brathén, Therése Lindgren, Jon Olsson, Ann Heberlein, Olivia Schough, Annika Andersson, Linus Thörnblad mm .
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Aldrig ensam
  2. +
  3. Sjukhuskatten Oscar : en vanlig katt med en ovanlig gåva

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sjukhuskatten Oscar : en vanlig katt med en ova... av David Dosa (pocket).

Köp båda 2 för 110 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Aldrig ensam