Två hål i huvudet & ett mirakel : Om träning, tankarna, sömnen och att hant (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
229
Utgivningsdatum
2018-08-28
Upplaga
1
Förlag
Lava Förlag
Dimensioner
220 x 150 x 10 mm
Vikt
500 g
SAB
Lz Andersson, Pamela
ISBN
9789188529978
Två hål i huvudet & ett mirakel : Om träning, tankarna, sömnen och att hant (inbunden)

Två hål i huvudet & ett mirakel : Om träning, tankarna, sömnen och att hant

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2018-08-28
194
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Två tomma, svarta hål. Det är beviset på att under sker. På att det finns mirakel. Och beviset för att jag fick uppleva ett.

Den 3 juli 2012 föll Pamela ihop i joggingspåret och fick diagnosen hjärntumör. Sedan dess har hon kämpat för sitt liv. Genom strålningar, håravfall och otaliga cellgifter har Pamela tagit träningen, sömnen, kosten och tankarna till hjälp för att orka igenom behandlingarna både fysiskt och psykiskt. Men främst har kampen skett genom att leva själva livet genom glädje och motgångar, genom skratt och gråt. Men mest skratt. För Pamela vet att ta vara på varenda minut av det liv hon kämpar för att få ha kvar.

Här berättar Pamela på sitt engagerande, starka och gripande sätt om sin egen cancerresa. Om hur hon genom sin positiva inställning till livet och sitt nitiska arbete med träning, sömn och inte minst tankarna på ett mirakulöst sätt har tagit sig från att leva med en hjärntumör som inte går att operera till att den är helt borta och det nu bara är två hål i huvudet kvar. Livet, kärleken och en outsinlig glöd och kämparanda har varit Pamelas bundsförvanter i kampen mot döden.

Pamela Andersson är chefredaktör på tidningen Topphälsa. Hon arbetar också som föreläsare och är ambassadör för cancerfonden och har tidigare utkommit med boken Jag ska inte dö idag.

Sagt om Jag ska inte dö i dag: Gripande, naket och bitvis vansinnigt roligt Pamela har skrivit en makalös hyllning till livet Liza Marklund

Drastiskt, roligt och fruktansvärt sorgligt. Jag ska inte dö i dag är en välskriven styrkeberättelse med gråten i halsen och kärlek i hjärtat. Amelia Adamo
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Två hål i huvudet & ett mirakel : Om träning, tankarna, sömnen och att hant
  2. +
  3. Din hälsa sitter i munnen : 101 frågor och svar om munhälsa och kopplingen mellan vetenskap, folksjukdomar och ett långt och friskt liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Din hälsa sitter i munnen : 101 frågor och svar... av Björn Klinge, Pamela Andersson (inbunden).

Köp båda 2 för 383 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Två hål i huvudet & ett mirakel : Om träning, tankarna, sömnen och att hant. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. 2 hål i huvudet -en cancerbok i klartext.
    Tommy Bengtsson, 28 september 2018

    Boken är en otrolig inspiration. Jag känner igen mig så i Pamelas berättelse. Jag är visserligen man och har en annan form av cancer, men våra upplevelser och vår kamp mot den store satan blir så tydligt när jag läser denna bok. Jag har aldrig heller haft en tanke på att ge upp min kamp, men ibland är det tufft och även om jag nästan sträckläste två hål i huvudet så fort jag fick den, så tar jag fram den och använder den som en sorts uppslagsbok under stunder när allting känns skit. Hur tackl... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Två hål i huvudet & ett mirakel : Om trän...