Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-09-15
Förlag
Bokförlaget Mormor
ISBN
9789188533210
Här slutar allmän väg (e-bok)

Här slutar allmän väg E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2017-09-15

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Femtonåriga Trine bor i en liten by i Småland. Det är 70-tal och tidens proggrörelse färgar starkt familjens liv. I skolan råder dock en helt annan anda. Att hennes danska pappa dessutom är bygdens provokativa konstnär, och svår på kvinnor gör det inte precis lättare för Trine att passa in.

Bara för sin dagbok erkänner Trine att hon vill förändras, hon är trött på att vara hästtjej och duktig. Snabbare än hon kan ana dras hon in i ortens nöjesliv, med nya vänner, fyllor, förälskelser, raggarbilar och dansbanor. En speciell Chevrolet Impala blir hennes stora fokus.

Samtidigt fortsätter pappas porrtidningar att dyka upp i Trines rum och hon kan inte sluta titta i dem. Och sen är det ju det där med mamma. Varför försvann hon när Trine var liten? Allt snurrar i Trines huvud och sakta men säkert krackelerar hennes värld vilket tvingar henne till svåra men viktiga beslut.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Här slutar allmän väg. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Gripande skildring
    Carina , 30 mars 2021

    En gripande skildring om att vara ung känna utanförskap och vara törstig på livet och framtiden. Tankar om vägval och kärlek liksom att uppleva att min familj är inte som alla andra. Allt påverkar en ung människa

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ida Andersen