Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
166
Utgivningsdatum
2021-01-14
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget Mormor
Medarbetare
Olsson, Håkan (red.) / Olsson, Håkan (form)
Dimensioner
200 x 137 x 13 mm
Vikt
258 g
SAB
Hc
ISBN
9789188533852
Barnet jag aldrig (häftad)

Barnet jag aldrig

Häftad,  Svenska, 2021-01-14
229
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En barnlängtande kvinna som närmar sig 40 blir utan för varning lämnad av sin sambo, mitt under pågående prov rörsprocess. I stället för att fortsätta kämpa vidare mot det som länge har varit deras gemensamma dröm behöver han plötsligt tid för att komma fram till vad han verkligen vill. Men han släpper inte taget på riktigt, utan kommer tillbaka och lämnar, gång på gång. Kvinnan låter honom hållas i hopp om att allt ska bli bra igen, för vad skulle alternativet vara? Att hinna träffa någon ny som hon kan bilda familj med nu när äggen redan är på upphällningen känns inte realistiskt.

Men till slut börjar hon vackla, och av en slump stöter hon ihop med den evige ungkarlen Gulliver Ull som hon inleder en passionerad relation med. Gulliver Ull har aldrig haft ett riktigt förhållande och är typen som bara lever för dagen utan löften eller krav han har aldrig strävat efter någonting och det sista han längtar efter är barn och familj.

Kvinnans känslor för Gulliver Ull får henne att grubbla över barnfrågan. Är längtan efter ett barn värt att kväva alla känslor för? Finns det verkligen garantier för att ett barn gör en lyckligare, eller är hon bara en slav under konventioner? Samtidigt: vad finns kvar den dagen då passionen tar slut? Hon börjar också reflektera över sitt eget ursprung som adopterad. Varför lämnades hon bort av sin biologiska mamma, och varför har hennes adoptivmamma alltid varit så olycklig?

Barnet jag aldrig är en berörande och underhållande samtidsroman som på ett obarmhärtigt sätt skildrar den tröstlösa kampen för att få ett barn, med hormonbehandlingar, äggplock, sprutor och missfall och stressen som uppstår när det snart är för sent.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Barnet jag aldrig
  2. +
  3. Att vänta ett liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Att vänta ett liv av Annah Ovesson (inbunden).

Köp båda 2 för 448 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »