Fången från Skottland (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Lord John Grey (del 3)
Utgivningsdatum
2017-10-10
Förlag
Bookmark Förlag
Översättare
Lisbet Holst
ISBN
9789188545039
Fången från Skottland (e-bok)

Fången från Skottland (e-bok)

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2017-10-10

Styckköp

55

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En förbjuden passion

Helwater, England 1760. Det skotska upproret har slagits ner och rebellen Jamie Fraser lever ett stillsamt liv som frigiven krigsfånge. Om nätterna hemsöker minnen av den förlorade hustrun Claire och deras gemensamma barn hans drömmar.

I London tar adelsmannen och officeren lord John Grey emot ett paket. Det innehåller dokument som pekar mot en stor konspiration och överhängande fara. Men vissa av texterna är skrivna på det sällsynta tungomålet ersiska, som lord John inte kan tyda. Och han känner endast en som kan det: Jamie Fraser.

Snart befinner sig lord John och Jamie Fraser på en resa mot Irland, ett land vars slott och mossar ruvar på hemska hemligheter. Ofrivilligt förenade jobbar de mot samma mål, och påminns om de känslor som en gång band dem samman.

Fången från Skottland är den tredje fristående boken i den äventyrliga och historiska romanserien om Outlanderkaraktären lord John Grey. Outlanderserien av Diana Gabaldon har lästs över en halv miljon svenskar och ligger till grund för tv-serien Outlander.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Diana Gabaldon