Bakom din rygg (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Språk
Svenska
Antal sidor
212
Utgivningsdatum
2017-05-22
Förlag
Stockholm Text
ISBN
9789188545244
Bakom din rygg (e-bok)

Bakom din rygg (e-bok)

Limited edition

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok, Svenska, 2017-05-22
147
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android

Specialutgåva med exklusivt extramaterial i form av en författarintervju, en beskrivning av arbetsprocessen bakom boken, en deckarnovell samt mycket annat.

ETT GASTKRAMANDE TRIANGELDRAMA

Allt förändras när Angelina börjar jobba på Salong De Luca, Östermalms hetaste frisörsalong. Ägaren Stefano har bara ögon för henne och ser inte längre åt sin kollega Jenny. Driven av svartsjuka bestämmer sig Jenny för att ta reda på vem som döljer sig bakom Angelinas perfekta fasad.

Samtidigt hittas en av salongens kunder mördad, och det dröjer inte länge förrän ytterligare ett dödsfall sker. Under den välpolerade ytan utvecklas ett farligt psykologiskt spel som hotar att ödelägga liv. Misstankarna växer sig allt starkare, men sanningen avslöjas inte förrän det är alldeles för sent.

Bakom din rygg är den första fristående delen i en nervkittlande spänningstrilogi. Det är en klaustrofobisk skildring av svek, begär och lögner. Vad är du beredd att göra om du riskerar att förlora allt?

Denna specialutgåva innehåller dessutom exklusivt extramaterial i form av en författarintervju, en beskrivning av arbetsprocessen bakom boken, en deckarnovell samt mycket annat.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bakom din rygg. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 23 maj 2017

    Det här är Sofie Sarenbrants åttonde bok, och den är helt fristående från dom sju tidigare böckerna. Det här är den första boken i en planerad trilogi. Och kategorin är spänningsthriller, till skillnad mot författarens tidigare böcker, som har varit i genren kriminalromaner. Här är en länk till min recension av Sofies förra bok, Tiggaren, och där finns det även länkar till alla hennes tidigare böcker.

    Jag har tyckt mycket om alla Sofie Sarenbrants tidigare böcker. Och jag tyckte äve... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Bakom din rygg