Happy Food - Om hur mat och lycka hänger ihop (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (178.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Charlotta Jonsson
Utgivningsdatum
2017-11-10
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789188545442

Happy Food - Om hur mat och lycka hänger ihop Ljudbok

(7 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2017-11-10

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Epidemin av psykisk ohälsa är en folksjukdom som hänger tätt samman med västerländsk matlagning. I Happy Food ser vi hur välmåendet går att påverka hemma i köket.

I denna bok guidas läsaren pedagogiskt och underhållande genom den allra senaste medicinska forskningen. Där andra böcker slutar i tarmen, börjar Niklas Ekstedts & Henrik Ennarts revolutionerande exposé just där, eftersom där finns fler nervceller än någon annanstans utanför hjärnan.

Happy Food är en kompanjon i vardagen även utanför köket med handfasta och inspirerande råd. Ekstedt och Ennart navigerar elegant mellan allt från må bra-shoten att starta dagen med och humörhöjande rätter till super-rödbetsjuicen som även fungerar som viagra.

Niklas Ekstedt är en av Sveriges mest uppskattade kockar samt restaurangchef och grundare av era stjärnkrogar. Han är även känd från matlagningsprogrammet Niklas Mat på SVT och har nått internationella framgångar genom brittisk och amerikansk tv.

Henrik Ennart är medicinsk vetenskapsjournalist för SvD. Våren 2017 skrev han en artikelserie om hur vi kan äta oss lyckligare som blev en av SvD:s mest lästa texter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna