Blodlokan (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Motståndstrilogin (del 1)
Inläsare
Louise Boije af Gennäs
Utgivningsdatum
2018-02-09
Förlag
Bookmark Förlag
Medarbetare
Grandin, Elina (form)
Dimensioner
141 x 126 x 7 mm
Vikt
53 g
SAB
Hc
ISBN
9789188545978
Blodlokan (mp3-skiva)

Blodlokan

Mp3-skiva Svenska, 2018-02-09
199
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Ruskigt spännande historia." - Lotta Olsson, DN

"En tät psykologisk thriller som är helt omöjlig att lägga ifrån sig." - Damernas Värld

"Det var längesen jag läste en så här bra psykologisk spänningsroman. Att Palmemordet utgör en del av handlingen är förstås bara ett plus." Mattias Edvardsson, författare

Kvinnan på tåget möter Millennium i ny storslagen spänningstrilogi.
Psykologisk thriller om den lilla människans kamp mot makten


Fantastiska personskildringar och skickligt uppbyggd spänning! Jag läser med andan i halsen och hjärtat i handen. - Camilla Läckberg

Efter att Saras pappa dör i en mystisk eldsvåda flyttar hon från Örebro till Stockholm för att starta ett nytt liv. Till en början går allt nästan för bra: kaféjobbet byts mot en anställning på pr-byrå och det torftiga rummet i förorten ersätts av en lyxig lägenhet på Östermalm.
Men snart utsätts hon för märkliga och obehagliga händelser, och hotet mot Sara och hennes familj känns alltmer påtagligt. Det blir uppenbart att någon tror att hon har den avgörande nyckeln till något viktigt men vem? Och till vad?

I MOTSTÅNDSTRILOGINskildrar Louise Boije af Gennäs en ung kvinnas kamp mot det etablerade maktmaskineriet. Det är en nervkittlande lek med verklighet och fiktion, där ingenting är som det verkar och där sanningen kan komma att förändra allt.

Louise Boije af Gennäs är författare och dramatiker. Hon har gett ut nio romaner och varit medskapare till svt:s stora succé Rederiet. Hennes pjäser har spelats på Dramaten och Stadsteatern, och hennes romaner har blivit moderna klassiker för läsare i alla åldrar. Med Blodlokan, som är den första delen i motståndstrilogin, byter Louise Boije af Gennäs genre och skriver för första gången en samhällskritisk, psykologisk thriller med stark koppling till verklighetens många ouppklarade svenska »affärer«.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Blodlokan
  2. +
  3. Skendöda

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skendöda av Louise Boije Af Gennäs (mp3-skiva).

Köp båda 2 för 396 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Blodlokan