Lär dig färg med Dalahästen (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage (Board book)
Språk
Svenska
Serie
Peka och lär
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
12
Utgivningsdatum
2017-06-26
Upplaga
1
Förlag
Triumf Förlag
Illustratör/Fotograf
Tinna Ahlander
Dimensioner
173 x 145 x 10 mm
Vikt
84 g
SAB
Hcf
ISBN
9789188549150
Lär dig färg med Dalahästen (kartonnage)

Lär dig färg med Dalahästen

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage Svenska, 2017-06-26
79
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Peka och lär dig olika färger på både svenska och engelska med hjälp av Dalahästens fina och klassiska mönster. Med färgglada illustrationer av Tinna Ahlander öppnas barnets sinne för färg, form och nya ord. Boken är också utskuren efter Dalahästens form. Peka och lär!

Learn colours with the Dala horse!

Recension av lektör Maj-Britt Claesson, BTJ.
En klassisk "pekbok" men ändå i en helt ny tappning. Dalahästen, med sitt fina färgstarka mönster är en symbol för Sverige och svenskt hantverk och får stå för det klassiska. Bokens form, som en dalahäst, gör den dekorativ och intressant. Språket där färgerna beskrivs både på svenska och engelska får stå för det nya.Små barn har oftast lätt för att snappa upp flera språk samtidigt, så det känns helt rätt att lära sig färgerna både på engelska och svenska. Läsaren får vara med och måla fram dalahästens mönster genom att en ny färg läggs till på varje uppslag. Det börjar med red/röd, sedan följer white/vit, green/grön, yellow/gul och till sist blue/ blå. Tinna Ahlander är grafisk formgivare och illustratör med 20 års erfarenhet av marknadsföring och reklam. De
erfarenheterna har hon tagit med sig och skapat en kartongbok som både är rolig och lärorik. Den öppnar sinnet för det konstnärliga och väcker ett intresse för färg och form, samtidigt som den inspirerar till samtal mellan barn och vuxna. Sammanfattningsvis är Lär dig färg med Dalahästen en riktigt bra och nyskapande bok för de yngre barnen. Betyg 5 av 5 möjliga!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lär dig färg med Dalahästen
  2. +
  3. Redo för fotboll!

De som köpt den här boken har ofta också köpt Redo för fotboll! av Tinna Ahlander (kartonnage).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lär dig färg med Dalahästen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Bra idé, men uselt utförd
    Anni, 21 december 2018

    Idén är jättebra, men den är uselt utförd. Eftersom det finns dalahästar i alla möjliga färger så borde ju en sådan här bok vara jättelätt att göra. Det borde bara vara att visa en röd, en blå, en gul, en grön, en vit, en svart, en lila, en rosa dalahäst och så vidare. Men det gör man inte. Den är varken tydlig eller enhetlig och därför inte det minsta pedagogisk.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Lär dig färg med Dalahästen