Kaj lär sig simma (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (3.2 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
Kaj lär sig
Utgivningsdatum
2017-11-20
Förlag
Triumf Förlag
Illustratör/Fotograf
Thomas Olsson
ISBN
9789188549341
Kaj lär sig simma (e-bok)

Kaj lär sig simma E-bok

E-bok (PDF), Svenska, 2017-11-20
39
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Kaj har verkligen längtat efter att lära sig simma!

Men det kunde ha börjat bättre: Kajs mamma har glömt hans badbrallor och några av de nya kompisarna i simskolan är riktiga retstickor. Och hur ska man egentligen kunna hålla sig lugn och glida avslappnat mellan simtagen när det känns som att man ska sjunka hela tiden? Samtidigt är det roligt. Kaj jagar fram som en haj på de sju haven och han hjälper kompisen Tove att våga hoppa i från bassängkanten.

Kaj lär sig simma är den andra boken i serien om Kaj. Böckerna är helt fristående från varandra och i varje bok får Kaj lära sig något nytt. Genom sagan får barnen bekanta sig med olika sporter och lära sig om de tekniker som krävs. Böckerna ska även fungera som ett psykologiskt stöd och ge barnen en puff framåt när det känns motigt, läskigt eller när man helt enkelt bara vill ge upp och gå hem.

Kaj lär sig simma är en fartfylld och spännande saga med många pedagogiska inslag som barnen kan känna igen från simskolan. Boken är granskad av professionella simlärare och följer den pedagogik som tillämpas av Svenska livräddningssällskapet.

Katarina Ekstedt har tidigare skrivit Kaj lär sig åka skidor, och precis som sist är det Thomas Olsson som står för de fina illustrationerna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Katarina Ekstedt