Tror du på Coolhörningar? (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage (Board book)
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
12
Utgivningsdatum
2018-06-01
Upplaga
1
Förlag
Triumf Förlag
Översättare
Katarina Ekstedt
Originaltitel
Do you belive in Groovicorns?
Illustratör/Fotograf
Stuart Lynch
Dimensioner
205 x 175 x 20 mm
Vikt
410 g
SAB
Hcf
ISBN
9789188549396
Tror du på Coolhörningar? (kartonnage)

Tror du på Coolhörningar?

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Kartonnage Svenska, 2018-06-01

Slutsåld

Alla älskar enhörningar men coolhörningar är mycket roligare!

Denna unika bok med tvåfärgade paljetter på varje uppslag, som ändrar färg när du drar över dem med handen, är perfekt för barn över 3 år. Med rolig rimmande text som förklarar varför coolhörningar är så mycket mer spännande än de gamla tråkiga enhörningarna :) En perfekt bok att också börja med för nybörjarläsaren!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Tror du på Coolhörningar?. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Barnen dras till bokens paljetter
  Villivonkansbooks, 6 juli 2018

  Tror du på coolhörningar? har ett utseende som barnen dras till. Inget barn som sett den hos oss, har kunnat låta bli att ta upp boken och dra på paljetterna. Det färgglada, glittriga lockar dem. Sonen tycker coolhörningarna är roliga att känna på men tycker texten är sådär. Jag kan hålla med lite om att texten kunde vara lite bättre, den är inte så rolig som illustrationerna till. Den riktas mot 3-6 år men känns mer som den passar ännu mindre barn och upp till 5 år. Vi gillar att boken kan l... Läs hela recensionen

 2. Lockar barnen!

  Detta är en bok som väckte väldigt blandade känslor inom vår familj, som handlar om "coolhörningar" som anser sig vara så mycket bättre än dom gamla goda enhörningarna.
  Illustrationerna är färgsprakande och glada - det som framförallt lockar är att varje sida också har ett uppslag med vändbara paljetter av samma modell som är så populära på förskolebarns tröjor.
  Det som är tråkigt är dock att paljetterna inte går att vända ända ut i kanten av figuren så inte alla paljetter skiftar f... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Stuart Lynch