Vems spår? (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Vems är det? (del 1)
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
24
Utgivningsdatum
2018-04-11
Upplaga
1
Förlag
Triumf Förlag
Illustratör/Fotograf
Emma Jansson
Dimensioner
280 x 254 x 9 mm
Vikt
432 g
SAB
Hcf
ISBN
9789188549433
Vems spår? (inbunden)

Vems spår?

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2018-04-11
128
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
  En dag när du är ute i skogen och går stannar du till - vad är det där för sorts spår..? En räv, en älg, en lokatt eller rentav en björn, vem är det som precis varit här?

Med fantastiska illustrationer av Emma Jansson och text av Sarah Watson får du lära känna spåren från några av våra nordiska djur. Följ med på en upptäcktsfärd i den sagolika skogen och lär dig känna igen vem som nyss gått före dig på stigen.   Sarah Watson debuterar som textförfattare med denna rimsaga. Emma Jansson är illustratör som hämtar inspiration från den småländska skogen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Vems spår?. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Fantastiskt fin!
  Villivonkansbooks, 8 maj 2018

  En dag när du är ute i skogen och går
  stannar du till- vad är det där för sorts spår?
  🐴
  Vems spår är en fantastiskt fin liten bok för de allra minsta barnen. Texten är skriven som en rimsaga och det gör den väldigt lätt och rolig att läsa. Vi får träffa djuren i skogen och följa deras spår. Illustrationerna är underbara, så fina, färgglada och detaljerade. Det är verkligen en bok som lockar till läsning, både med text och bilder. Sonen är väl egentligen i största laget fö... Läs hela recensionen

 2. Perfekt present för dop

  Detta är en superfin bilderbok på rim som handlar om våra svenska djur och deras spår i skogen - varje uppslag börjar med djuren som hör ihop med förgående sidas spår. Man hittar sedan nya spår på andra sida i uppslaget och när man vänder blad så avslöjas vilket djur som lämnat spåren - men först får man chans att tillsammans klura och fundera.
  Illustrationerna är fantastiskt fina och varje gång man läser så hittar man nya detaljer. Fina bekanta inslag från den svenska naturen tecknas in... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Sarah Watson