Mina första ord - sommar (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage (Board book)
Språk
Svenska
Serie
Peka och lär
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
12
Utgivningsdatum
2018-07-03
Upplaga
1
Förlag
Triumf Förlag
Illustratör/Fotograf
Tinna Ahlander
Dimensioner
220 x 195 x 10 mm
Vikt
193 g
SAB
uFc
ISBN
9789188549440
Mina första ord - sommar (kartonnage)

Mina första ord - sommar

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2018-07-03
99
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Peka & Lär dig dina första ord!   Bästa läsningen för alla barn som enkelt vill lära sig nya ord som glass, badboll ochjordgubbe. Genom att titta & peka på Tinna Ahlanders fina illustrationer skapas nyfikenhet och ny kunskap hos ditt barn.   Peka & lär!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Mina första ord - sommar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Söt för de minsta
  Kaffeläsaren, 6 augusti 2018

  Mina första ord är en liten bok för de allra minsta barnen. Det är enkla lätta ord som man kan komma i kontakt med under sommaren. Det enda ord vi är tveksamma till är gräsklipparen med tillhörande bild på en handjagare. Hur många använder en sån idag? Sonen hade inte en susning om vad det var för konstig pryl. Övriga ord med bilder känns mer aktuella. Bilderna är väldigt söta i fina inbjudande färger. Det här är en bok som kommer locka många små barn till som med sitt fina utseende! En perfekt liten första bok att ge bort i present!

 2. Vardagsnära sommarord

  Detta är en pekbok för de allra yngsta med fina ljusa men tydliga illustrationer.
  Jag gillar att Ahlander har gjort en serie pekböcker med just årstidstema och denna är uppenbarligen för sommaren.
  Boken är därför full av ord som är väsentliga sommartid, ord som barn själva ofta stöter på i sommarsemesters vardag. Så som spade, badboll, solstol osv.
  Vi tyckte den passade toppen att plocka ner till en dag till stranden som ett sätt att språkstimulera och förstärka ordinlärningen ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Tinna Ahlander

 • Solveig Solstråle

  Maria Cohen Nycander, Tinna Ahlander

  Solveig Solstråle bor i staden Solköping i en trädkoja som heter Trädis. Solveig tycker om att gå barfota. Hon har ett stort leende med glugg och för det mesta skrapsår på knäna. Solveig är tuff men ibland blir hon rädd. Då kittlas det läskigt i h...