Sagor om modiga hjältedjur : sanna berättelser om djur som räddade världen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
93
Utgivningsdatum
2019-10-08
Upplaga
1
Förlag
Triumf Förlag
Översättare
Annika Meijer
Originaltitel
Tales of Animal heroes
Vikt
506 g
SAB
Hcg
ISBN
9789188549860
Sagor om modiga hjältedjur : sanna berättelser om djur som räddade världen (inbunden)

Sagor om modiga hjältedjur : sanna berättelser om djur som räddade världen

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-10-08
177
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
SANNA BERÄTTELSER OM DJUR SOM RÄDDADE VÄRLDEN!

Berättelser om riktiga hjältar! Bli inspirerad av dessa kraftfulla sanna historier om hjältedjur, exempelvis ledhunden som räddade en blind mans liv från 78 våningen i Twin Towers vid terroratacken 2001. Träffa fantastiska björnar, snabbflygande örnar, lojala hundar, kvicka katter och mycket, mycket mer! Den här boken ger dig sanna berättelser om de riktiga djuren som korsade förrädiska vägar och räddade människoliv. När de hamnat i mänskliga konflikter har dessa djur alltid visat mod, vänskap och trygghet. I boken berättas det om 34 fantastiska hjältedjur - och deras människor. Med härliga färgillustration från fem olika illustratörer, och med gedigen kunskap från experterna vid Imperial War Museums, är det här en bok att både skratta tillsammans med och dela med dina vänner.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Sagor om modiga hjältedjur : sanna berättelser om djur som räddade världen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En besvikelse
    Josefin , 11 oktober 2021

    Den innehöll bara en massa lidande upplevde jag och djur som både kämpat och dött i krig. Jag försökte läsa boken för och tillsammans med min dotter, men hon for mycket illa av den och även jag. Vi är högkänsliga i min familj och djurvänner. Så denna boken var unďer all kritik för oss att läsa tyvärr. En besvikelse då vi hade sett fram emot att läsa en gosig bok med fina berättelse som ger vårt barn bild av en kärleksfull värld. Inte en massa våld och död!😔 Det stod inget om att ... Läs hela recensionen

  2. Fin bok om djur som varit hjältar

    Vi har läst boken Sagor om modiga hjältedjur av Mike Unwin. Vi har läst ett par kapitel då och då. Det är en fin bok som handlar om djur som varit eller är hjältar. Hannibals elefanter tex som gick i kriget. Djingis Khans hästar. Hunden Stubby som kände lukten av gas. Vi tycker om boken. Det är fina bilder och roligt att läsa om djuren. Man lär sig saker.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Mike Unwin