Livsledarskap : framgång, hälsa & meningsfullhet på 30 dagar (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
339
Utgivningsdatum
2017-01-27
Förlag
Vulkan
Dimensioner
210 x 147 x 17 mm
Vikt
980 g
SAB
Dokb
ISBN
9789188559678

Livsledarskap : framgång, hälsa & meningsfullhet på 30 dagar

Häftad,  Svenska, 2017-01-27
204
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  99
Visa alla 1 format & utgåvor
Hur många gånger har du inte jobbat & pushat dig själv i livet & karriären & glömt att ta hand om din hälsa? Och hur många gånger har du inte lyckats med din prestation, för att straxt därefter känna, okej, vad är nästa grej? Glömt bort att njuta. Det här är en bok om konsten att leva och skapa framgång, utveckling & förverkliga drömma och att samtidigt ha plats för din hälsa och en mer varaktig känsla av meningsfullhet. Jag kommer aldrig att kunna ge dig dina svar. Det jag däremot kan & känner mig djupt kallad att göra, är att dela med mig av de insikter, tips & verktyg, som har hjälpt mig & så många andra, att förvandla depression till livsglädje, utbrändhet till hälsa och förverkliga mängder av fantastiska drömmar och projekt. Så om du är trött på att kämpa för att "lyckas" och känna dig tillräcklig. Eller om du är framgångsrik i det yttre och har karriär, hus, familj och semestrar, men längtar efter en djupare, mer varaktig känsla av meningsfullhet. - Då är den här boken för dig! :) På ett lätt, roligt och mycket kärleksfullt sätt rustas du här med insikter, tips och verktyg som kan förändra ditt liv. 10 - 20 minuter per dag under en månad och chansen till både framgång och välmående. I detta pris ingår fysisk bok samt arbetsblad/digitala bonusar som finns att ladda ner via hemsidan. Dessutom får du e-boken (Värde 99 kr) utan extra kostnad. Mailar ditt ordernummer till maria [at] marialinden.se så kommer e-boken i din inkorg.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Livsledarskap : framgång, hälsa & meningsfullhet på 30 dagar
 2. +
 3. Ljuset vi bär : att gå stark genom osäkra tider

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ljuset vi bär : att gå stark genom osäkra tider av Michelle Obama (inbunden).

Köp båda 2 för 253 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Maria Lindén

 • Jacobsons teknik i praktisk sjukvård

  Maria Lindén, P Åke Öberg

  I denna lärobok beskrivs de vanligaste tekniska hjälpmedlen inom sjukvården. Såväl enkla som mer avancerade metoder för undersökning och behandling av patienter förklaras på ett pedagogiskt sätt. Ett viktigt syfte är att rikta uppmärksamhet mot de...