Babian-Bert flyttar in (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Läskråkan
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
40
Utgivningsdatum
2020-03-03
Upplaga
1
Förlag
Argasso bokförlag AB
Illustratör/Fotograf
Anna Södergård
Dimensioner
218 x 153 x 9 mm
Vikt
200 g
SAB
Hcf
ISBN
9789188577559

Babian-Bert flyttar in

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2020-03-03
111
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Alba vill ha ett husdjur, helst ett gulligt husdjur med päls. Men hennes föräldrar är tveksamma. Då ringer Djur-Britt på dörren. Hon har en babian som ingen vill ha, och hon undrar om Alba kan ta hand om den. Alba är inte helt nöjd med babianen, som heter Bert, men hon gör ändå ett försök ... Och ingenting blir som hon hade tänkt sig!

En aprolig bok med versaler för alla nybörjarläsare, full av Anna Södergårds sprittande, färgstarka illustrationer. Ingår i börja läsa-serien Läskråkan.

"Anna Södergårds illustrationer är väldigt fina. Utan att ta över lägger hon i bilderna in små detaljer som den korta texten inte rymmer. Texten skildrar konflikten mellan Alba och apan, fint gestaltad. Lika snyggt och tydligt kommer känslorna fram i bildmaterialet, inte minst tack vare snyggt karikerad överdriven humor. Tydlighet i text och bild känns som ett honnörsord." BTJ (Betyg 5 av 5)
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Babian-Bert flyttar in
  2. +
  3. Vår katt i Havanna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vår katt i Havanna av Anja Gatu (inbunden).

Köp båda 2 för 267 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Babian-Bert flyttar in. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Trevlig bok att träna sin läsning på
    Kaffeläsaren, 13 maj 2020

    Babian-Bert flyttar in ingår i Läskråkan som är en serie Lästräningsböcker indelade i tre olika nivåer. Den här boken tillhör nivå ett där texten är skriven i versaler och där det endast är några rader text per sida. Boken handlar om Alba som alltid önskat sig ett eget husdjur med päls. En dag kommer Djur-Britt och frågar om Alba kan ta hand om en babian som ingen vill ha. Det vill Alba såklart och Bert flyttar in. Men det är inte alldeles lätt att ha en babian boendes hemma utan det blir tvä... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Maria Fröberg