Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
382
Utgivningsdatum
2017-08-24
Upplaga
1
Förlag
Whip Media
Medarbetare
Björkqvist, Joanna (red.)
Dimensioner
210 x 150 x 24 mm
Vikt
498 g
SAB
Lz
ISBN
9789188579041
Mitt hjärta (häftad)

Mitt hjärta

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2017-08-24
159
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
När Birgitta en vårdag vandrar iväg i bara tofflorna, trots att det är blött ute, ställs hela tillvaron på ända. För både henne och hennes familj. Hon vet inte varför hon gick ut och förvirringen hos henne blir upptakten till en lång kamp som förs på flera plan. Det visar sig så småningom att Birgitta drabbats av en allvarlig hjärntumör. Hennes make Sten bestämmer sig genast för att göra allt som står i hans makt för att Birgitta ska få så bra vård som möjligt. Men det han tagit för givet visar sig inte alls vara självklart. Varken vård eller hjälp är en självklarhet. Tvärt om. Öppet, ärligt och autentiskt berättar Sten Jeansson om den svåra tiden då sjukdomen stod i centrum för allt och hur både hans och hans hustrus liv beskars när den krävde all deras tid, kraft och energi. Mitt hjärta är en bok om kampen mot både cancern och såväl landsting som kommun. Men allra mest är det en berättelse om djup kärlek. Och vad man är beredd att göra för den man älskar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Mitt hjärta
 2. +
 3. Att stå bredvid cancer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Att stå bredvid cancer av Ola Ringdahl (inbunden).

Köp båda 2 för 405 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Mitt hjärta. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ignekänningsfaktor
  Monica Jerrevång, 15 september 2017

  Mycket bra och intressant bok, särskilt för mig som själv är cancersjuk. Måste säga att det inte är mycket som har blivit bättre på US på 8 år

  .

 2. Läsning som berör
  Kaffeläsaren, 6 september 2017

  Birgitta drabbas av en allvarlig hjärntumör. Hennes make Sten bestämmer sig direkt för att göra allt som står i hans makt för att Birgitta ska få så bra vård som möjligt.
  Birgitta och hela familjen runt henne och då främst maken Sten, för en stor kamp mot sjukdom under fler år. Det går inte ens att föreställa sig hur fruktansvärt jobbigt det måste vara att få ett besked om en allvarlig hjärntumör. Ett besked som gör att hela livet förändras och raseras. Tycker Sten är modig som vågar dela... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner