Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Snack Parrow (del 2)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
158
Utgivningsdatum
2017-12-19
Upplaga
1
Förlag
Whip Media
Illustratör/Fotograf
David Téczely
Dimensioner
198 x 130 x 15 mm
Vikt
288 g
SAB
Hcf
ISBN
9789188579782

Nödrop från yttre rymden

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2017-12-19
166
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Rymdpiraten Snack Parrow ger sig ännu en gång ut på äventyr med sitt risiga rymdskepp. Det har kommit ett nödrop från yttre rymden. Snack och hans besättning bestämmer sig för att rädda den som är i nöd.

Och förstås ta emot den utlovade belöningen.

Men det är långt till Sombrerogalaxen. För att ta sig dit behöver de installera hajperfart. Skeppsspöket Kapten Hammock känner två skickliga mekaniker som kan klara av uppgiften. Men de har inte träffats på femtio år. Inte sedan incidenten vid skiftnyckelkastartävlingen. Kommer de att vilja hjälpa till?

Samtidigt ryktas det om ett hajrymdskepp som gör galaxen osäker. Och vem är egentligen Mack Arrow?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Nödrop från yttre rymden
 2. +
 3. Det spökar på äventyrsbadet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det spökar på äventyrsbadet av Joanna André (inbunden).

Köp båda 2 för 315 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Nödrop från yttre rymden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Genusmedveten Sci-Fi för barn!

  Även denna gillade A mycket, jag tyckte den faktiskt var bättre än ettan. Märks att intro-behovet i ettan inte behövdes i lika stor grad och då gav större möjlighet för Linde att ge sig in i berättelsen.
  Jag gillar boken av flera anledningen, inte minst pga att det är många kvinnliga karaktärer som bryter normer. Mekanikerna Mecka-elaka och Meckannika Munter förhöjer berättelsen och utmanar. Också att ingen medlem i gänget är en ensam stor lysande superstjärna utan att de alla har sina br... Läs hela recensionen

 2. Fantasifull
  Kaffeläsaren, 23 januari 2018

  Rymdpiraten Snack Parrow ger sig ut på äventyr med sitt risiga rymdskepp. Det har kommit ett nödrop från yttre rymden. Snack och han besättning bestämmer sig för att rädda den som är i nöd.
  Nödrop från yttre rymden är bok 2 om rymdpiraten Snack Parrow. Denna bok är den första i serien som sonen och jag läser. Sonen fastnade inte alls för den, han kändes lite för liten och förstod den inte riktigt. Den riktas till ålder 6-9 år och sonen blir 7 i maj, så åldersmässigt är han rätt, men han f... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Camilla Linde