Svart stjärna 1 (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Svart stjärna (del 1)
Antal sidor
357
Utgivningsdatum
2017-06-20
Upplaga
1
Förlag
Storytel Pocket
Dimensioner
178 x 110 x 21 mm
Vikt
198 g
ISBN
9789188597045
Svart stjärna 1 (pocket)

Svart stjärna 1

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket Svenska, 2017-06-20

Slutsåld

Hur reagerar militären och myndigheterna när ett fullsatt passagerarplan plötsligt helt försvinner under sin inflygning mot Arlanda?

På väg från Los Angeles till Stockholm försvinner en Boeing 777, med över 200 passagerare, spårlöst över Dalarna. Ingen nedslagsplats hittas. Sverige går omedelbart in i högsta beredskapsläge i tron att det är en terrorattack.

Thana "Monty" Montgomery, som precis firat att hon fått sitt drömjobb på Rymdstyrelsen, är en av de experter som Försvarsstaben kallar in. Snart sätts hon, tillsammans med ex- agenten Henry Jager och en expert från NASA, Dr Hyman, på ett spaningsplan med kurs mot Dalarna. Men det dröjer inte länge förran räddningsteamet hamnar i en fientlig miljö, på en annan planet.
Nu måste de inte bara hålla sig vid liv utan även hitta en väg tillbaka till jorden för att varna mänskligheten för den mest ondskefulla fiende som universum träffat på.

Svart stjärna är en filmiskt berättad science fiction-thriller, ett fantastiskt men realistiskt rymdäventyr om några människor strandsatta på en främmande planet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Svart stjärna 1. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Skriven som ett Hollywoodmanus
  Kalle, 5 november 2017

  Svart Stjärna är skriven mer som ett filmmanus än en roman. Den här boken ska man inte läsa om man sätter den litterära aspekten i första rummet. Detta är ren action från början till slut, handligen utspelar sig under några få dagar och ingenting är särskilt realistiskt. På så sätt kan man kanske jämföra med Dan Brown.

  Det är en ren bladvändare och spännande hela tiden. Bitvis är den också riktigt originell till handlingen, kan inte komma ihåg att jag läst något liknande. Fungerar e... Läs hela recensionen

 2. Missa den inte!!!
  Seppan (Värmdö), 28 juli 2017

  Det finns bra böcker och så finns det de som är bättre!!!
  Svart Stjärna är en ren njutning att läsa/lyssna på.
  Omöjlig att släppa. Så jäkla bra!!

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Svart stjärna 1