Byvalla 1 (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Byvalla (del 1)
Antal sidor
357
Utgivningsdatum
2017-06-20
Upplaga
1
Förlag
Storytel Pocket
Dimensioner
180 x 110 x 20 mm
Vikt
190 g
SAB
Hc
ISBN
9789188597052
Byvalla 1 (pocket)

Byvalla 1

(22 röster)  |  Läs 4 recensioner
Pocket Svenska, 2017-06-20
55
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
När kärlek och oväntad vänskap vänder upp och ner på en hel liten by

Varför är det så svårt att hitta kärleken? Hanna driver en frisörsalong i Byvalla, ett litet samhälle som många flyttar ifrån. Kunderna sinar och Hanna vet inte hur hon ska få det att gå runt. Lika svårt är det att hitta någon vettig person att dejta, det vimlar inte direkt av intressanta ungkarlar i byn. Dessutom har Hanna svårt att släppa det som hände med hennes ex, trots att det var många år sedan. Man ska lämna det gamla bakom sig säger folk, men det är inte alltid så lätt som det låter.

En dag dyker byns skvallergubbe Lennart upp i salongen och berättar att hans granne Micke ska vara med i nästa säsong av den populära tv-serien Kärlek på gården. Genast börjar det pratas och spekuleras bland byborna, en del är skeptiska och fördomsfulla, men framför allt är folk nyfikna på storstadsfolket som ska invadera samhället under sommaren.

När tv-teamet anländer möts stad och landsbygd pa ett uppfriskande, men inte alltid friktionsfritt, sätt. Lugnet på landet byts mot liv och rörelse och Hanna får nya och oväntade vänner. Samtidigt verkar motgångarna staplas framför henne och det förflutna spökar. Det blir en minst sagt omvälvande sommar för alla inblandade.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Byvalla 1
 2. +
 3. Tillbaka till Byvalla

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tillbaka till Byvalla av Karin Janson (pocket).

Köp båda 2 för 110 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Byvalla 1. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Härlig feelgood
  Villivonkansbooks (Örebro), 5 december 2017

  Hanna driver sin frisörsalong i Byvalla, en liten ort som många flyttar ifrån. Hon är singel, det är svårt att hitta någon att dejta, då utbudet är litet. Ett tv-team anländer till byn för att spela in Kärlek på gården hemma hos singelbonden Mikael. Det blir plötsligt liv och rörelse på landet.
  Byvalla är en charmig historia om frisören Hanna, bonden Mikael, skvallergubben Lennart och alla de andra i samhället. Det lugna livet på landet bryts, då massa storstadsmänniskor dyker upp för at... Läs hela recensionen

 2. En bok som är svår att släppa
  Anna Maria, 4 juli 2017

  Härlig bok, medryckande handling och bra personbeskrivningar. Jag gillade särskilt de träffsäkra beskrivningarna av kulturkrockarna land/stad. Rekommenderas! Ser fram emot uppföljaren!

 3. Feelgood
  Lena Cecilia Bjärbo, 3 juli 2017

  Ett bra, flytande språk som gör boken lättläst. Många öden man vill följa. Kommer att läsa del två, utan tvekan.

 4. Härlig feelgood
  Morty, 2 juli 2017

  En bok som är lätt att fastna i, perfekt för hängmattan i sommar. Handlar om en by på landet och människor som lever där + en kärlekshistoria. Mycket igenkänning.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Karin Janson

 • Sommar i Byvalla

  Karin Janson

  Sommaren är åter på väg till Byvalla och byn har precis upplevt en liten babyboom med flera nyfödda barn. Hanna kämpar med mammarollen och drömmer om att ta nästa steg med Micke: Ett stort bröllop med många gäster och en bröllopsvals i Mickes arma...

 • Tillbaka till Byvalla

  Karin Janson

  När kärlek och oväntad vänskap vänder upp och ner på en hel liten by Vintern närmar sig sitt slut och det börjar hända saker som kan få igång skvallret i det lilla samhället Byvalla. Änkan Anita har tagit sig an två tonårskillar från flyktingboend...

Bloggat om Byvalla 1