Du är en stjärna, Amy Jönsson! (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Lyckeskolan
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
39
Utgivningsdatum
2018-08-20
Upplaga
1
Förlag
Olika Förlag
Medarbetare
Svensson, Emili (form)
Illustratör/Fotograf
Carl Flint
Dimensioner
217 x 157 x 9 mm
Vikt
206 g
SAB
Hcf
ISBN
9789188613202

Du är en stjärna, Amy Jönsson!

Inbunden,  Svenska, 2018-08-20

Slutsåld

Jossan spelar i band. Det vill Amy också! Och hon vill skriva klart låten hon och mamma har börjat på. Men nu är det pappavecka och han vet inget om musik. Vad ska Amy göra?

Amy Jönsson går i Lyckeskolan tillsammans med en massa klasskamrater. I varje bok i serien får vi lära känna en ny klasskompis!

Sagt om boken:

Det är en lättläst bok med ett fint innehåll som kan ge upphov till många tankar och samtal. I slutet av boken finns Amys låt med gitarrackord.
Marianne Petrén, BTJ

EN BOK MED PUNK OCH MUSIK för typ 5-9-åringar som antingen gillar lite längre böcker med mening eller för den som nyss lärt sig läsa själv. Det är typ 8:e (?) boken om Barnen i Lyckeskolan och här hemma har de varit favoriterna i många år. Vi går från samkönade föräldrar, till barnet som bor hos mormor till Simon som hellre vill vara Saga och alla bara accepterar och tolererar och allt det ger mig hopp om framtiden. Om livet. Amy lever varannan vecka-livet i sin stjärnfamilj med syrran i ett annat hem varannan vecka. Jag tror att alla kan hitta någon att känna igen sig i hos klassen på Lyckeskolan.
365 böcker du borde läsa

OLIKA förlag tilldelades Rättvisepriset 2012 för sitt arbete för jämställdhet och jämlikhet i bokvärlden. MILJÖ OCH HÅLLBARHET: På OLIKA vill vi värna det hållbara och klimatkloka läsandet. Därför trycks våra böcker på andra sidan Östersjön, i Baltikum, på ett FSC-märkt papper och på ett tryckeri som är certifierat med Svanen. Lite närmare, lite dyrare, mycket bättre!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ebba Berg